Hotell Svanen i Kalmar och varför låter alla så mycket

Hej på er! Den här veckan fanns det inga rum lediga på Rasta i Kalmar så jag har checkat in på hotell Svanen istället.

Svanen är ett kombinerat hotell- och vandrarhem, och jag höll på att boka ett rum med badrum i korridoren… jag är alltså inte särskilt kräsen men där går min gräns. Mitt rum kan vara både litet och sunkigt, men jag vill gärna kunna ta en dusch utan att träffa på främmande människor, tack.

Det som är lite kul är att rummet är ganska trångt med det minsta skrivbord jag sett i ett hotellrum, men badrummet är gigantiskt!

En så söt liten arbetsstation.
I badrummet finns det däremot plats att dansa linedance om andan faller på – praktiskt.

Nu har jag bara sovit här på Svanen en natt hittills, men jag tror att jag redan nu kan säga att jag är en Rasta-tjej och att jag kommer att försöka bo där när jag kommer tillbaka på nästa jobbrunda. Det är väldigt många barnfamiljer som bor här. Och utöver att vi är lite i osynk rent inställningsmässigt då jag är här på jobb och de är här på semester, så är det en jäkla ljudnivå nästan dygnet runt här med skrik och spring i korridorerna. På Rasta skrek de ju inte utan det diskuterades livligt, som ni kanske minns. Vilket jag föredrar alla dar i veckan!

Dock är det ett uppköp att bo här rent utsiktsmässigt. Gick en kvällsrunda igår och det är väldigt grannt här såfort man kommer utanför dörren.

En väldigt stryktålig blåklocka.

Och nu ska jag ut på en ny kvällstur innan jag gör mig redo för sängen. Min plan är att gå och lägga mig tidigt för att hänga på låset till frukosten så att jag slipper den stora massan av skrikhalsarna. Vi hörs /K

 

 

 

3 kommentarer

  1. Det var då ett fasligt liv överallt! Kom hem istället, jag lovar att vara tyst. En liten stund iaf 😘

  2. Alltså va är det med hotell och barn. Eller föräldrarna kanske man ska säga. Hur svårt ska det vara att gå o prata i normal ton i korridorerna?? Sååå tröttsamt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *