Sminkbord och Pedalbord och att peaka vid 41

Har ni en skön söndag? Det har jag, om än lite motvilligt. Jag skulle fått jättemycket gjort idag men har haft ont i huvudet och känt mig lite trött så jag har mest slappat. När man lever som vi, utan barn, så är det inte så jättemycket som faktiskt måste göras när man inte är pigg, och jag kan väl säga att jag utnyttjar det till max, hehe.

I det här hushållet så pysslar vi gärna med våra respektive bord när vi har en ledig dag, Wincent med sina pedalbord och jag med mitt sminkbord. Vi har t.o.m. skapat ett nytt verb för Wincents pyssel, att “pedalborda”. Jag vet inte exakt vad det är han gör då men jag tänker mig att det är lite som att leka med Barbie, man stuvar om bland sina olika dockor/pedaler och lägger timmar på att få Barbiehuset/pedalbordet som man vill. En ny pedal ger samma glädje (minst) som när man fick en ny Barbie som barn. Har du någon fråga om Wincents pedaler så är det bara att fråga i kommentarsfältet så svarar han.

Bellybuster-bordet!
The Oaks-bordet
Favoritpedalen just nu, inköpt i Tokyo
Det som just nu inte får plats på något av borden…

Mitt sminkbord är en ny företeelse, jag har precis köpt en glasskiva till skrivbordet som jag ärvt efter morfar och gjort om det till ett sminkbord. Och nu kanske ni tänker att det är att degradera ett skrivbord, men det är definitivt tvärtom eftersom smink är något av det roligaste jag vet.

Morfars skrivbord gone glam
Min go-to palett
Fungerar alltid!

Jag ska väl organisera alla produkter på något smart sätt, nu har jag bara ställt dit allt som ska vara där. Mitt favoritmärke är Jeffree Star Cosmetics, dels för att hans produkter är bra givetvis, men också för att han är en av de få make-up artister på sociala medier som inte verkar köpta, när han säger att en produkt är bra eller dålig så har jag hittills kunnat lita på det. När jag ska köpa något dyrt på nätet (och alltså inte har någon möjlighet att själv testa produkten först) så väntar jag alltid tills Jeffree Star har lagt upp en recension där han testar produkten och så går jag efter vad han säger.

Och så har Maria Borelius skrivit så fint om mig på sin insta idag att jag blir generad! Känner att där peakade jag, coolare än så blir det inte. /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *