The Oaks del 1

Nu kan vi äntligen presentera vår nästa spelning som är en gala minsann! Det blir nog till att duscha innan, fint ska det vara hehe.

The Oaks består alltså av Wincent och mig själv. The Oaks kom till nästan som ett skämt, vi tillbringade vår smekmånad i en bil i den amerikanska södern för snart tre år sen, vi bara gled runt och stannade där vi fick lust. Vi lyssnade på country radio och en av de låtar som snurrade mest just då var “How I’ll always be” med Tim McGraw. Jag tyckte att den var jättejättebra och jag frågade glatt Wincent om vi inte också kunde skriva en countrylåt, och så kunde han producera den så att den lät lite som monsterhiten på radion. Jovisst, sa Wincent och när vi kom hem så var låten “Here we are (in Jesus country)” i princip skriven. Och jag tycker definitivt att Wincent fick till rätt sound på den!

Lyssna på förlagan och avgör själva vettja. Texten handlar om några av alla de sköna människor som vi träffade på vår resa, och själva titeln syftar på att det var märkligt för mig som är kristen, att plötsligt vara nånstans där ALLA tror på Gud. Det var angenämt måste jag säga! Att se kyrkor överallt, och höra hur folk strösslade välsignelser runt sig. Jag tycker absolut att kyrkan och staten ska vara skilda åt, men jag tror också att andlighet är viktigt och att vi gör oss själva en björntjänst när vi eliminerar högre makter helt i vårt samhälle.

Wincent, nånstans i den amerikanska södern.

Om vi ses på nån spelning, tveka inte att komma fram och säga hej och outa dig som bloggläsare, det skulle göra mig jätteglad! /K

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *