Ica Cityhallen och Bojkott och Allt är bögarnas fel

Vad jag kan tycka att det är tröttsamt när äpplen ska blandas med päron. En lokal Ica-handlare fick nyligen  nog av de kriminella ungdomsgängen som snattar och trakasserar honom och hans personal, så till den milda grad att anställda sagt upp sig. Han skrev en insändare om detta i Smålandsposten och jag håller med honom att det är helt sjukt att det är möjligt att bara driva runt och vara en pain in the ass utan att det får några kännbara konsekvenser. Sen skrev någon en anonym insändare som svar, att det fanns andra skäl till att personal sagt upp sig och att det inte hade med gängen att göra utan de skyllde på chefen. Och nu har Ica-handlaren skrivit ett inlägg på sin Facebook-sida där han skyller på två av våra kommunpolitiker, nu är allt deras fel. Jag börjar känna att vi kommit ganska långt från den ursprungliga frågan, och gissar att nu ska Växjö-borna bojkotta eller gynna butiken, beroende på vem man gillar bäst – Ica-handlaren eller politikerna. Jag känner mig tyvärr lite ensam om att fortfarande vara mest förbannad på gängen som förstör så mycket för så många.

Bedrövligt!

Nyligen hittade min personal våra stulna glasögonbågar i en annons på nätet. Jag rådfrågade andra handlare men alla sa att det är meningslöst att anmäla, polisen har betydligt viktigare saker att göra. Så jag skrev själv till killen att bågarna var stulna och att jag skulle polisanmäla om han inte tog ned annonsen omedelbart, vilket han gjorde. Jag vet inte vad det gjorde för skillnad egentligen men det kändes lite bättre ändå än att bara låta honom sälja dem helt öppet.

 

Idag har vi haft en tramsdag på jobbet, ni vet när man inte kan få ögonkontakt med kollegorna utan att börja fnittra över allt och inget.

Inköpslista i glasögonbutiken

Jag önskar att alla hade såna dagar på jobbet! /K

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *