Obligatoriskt möte och Åksjuka och Världens bästa flygplats

Idag har jag varit på möte i Stockholm, fyra gånger per år så träffas alla som driver Specsaversbutik och det är obligatorisk närvaro. Just “obligatorisk närvaro” är väl inte min favoritfras, och jag hade oftast hellre varit hemma och jobbat. Samtidigt så är det just på dessa möten som vi får veta nyheter och vad som ska komma inom kedjan, och där är jag ju såklart minst lika nyfiken som alla andra på mötena. Idag fick vi flera goda nyheter och jag är mycket belåten!

Världens bästa Sanna som driver butik i Karlshamn!
Spöket på Clarion sign till vänster. Till höger super-entreprenören Pernilla som driver butik i Eslöv med min gamle kursare Linus som tyvärr inte kunde vara med idag.
Stefan som driver butik i Stenungsund, en sån där person som jag gillade direkt första gången jag träffade honom.
Till vänster Jessica som driver butik i Karlskrona. Stefan kämpar för att se normal ut och lyckas helt ok!

Något som alltid lägger sordin på dessa dagar är att jag blir så lätt åksjuk. Av att flyga, åka tåg, buss, bil… inget funkar riktigt så ett lätt illamående ligger liksom över hela dagen när jag åker till Sthlm på morgonen och hem igen på kvällen. Det finns en grej som lindrar plågan något och det är drycken nedan, den finns dessutom nästan alltid att köpa på Pressbyrån och de finns ju alltid där man reser. Tyckte att jag klarat mig bra hela dan men sen slog åksjukan till i taxin ut mot Bromma och jag fick köpa en flaska och smutta lite innan jag klev på flyget.

Räddaren i nöden vid åksjuka!

De har ju förresten byggt om Bromma flygplats och planlösningen är betydligt bättre. Hittade denna digitala version på den gamla “tryckplattan” som man hittar här och var. Jag tycker att alla som inte trycker glad gubbe om toan var ok, är snålrövar. Det ska mycket till för att jag inte ska trycka glad gubbe där alternativet finns!

Dock är det alltid lika trevligt att nyttja Växjö flygplats, åksjuka eller ej! Så oerhört proffsig och sympatisk personal på alla poster och det känns tryggt att det är de som ger första intrycket av Växjö till många som kommer hit. /K

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *