Citroner och Semester och Överraskning på jobbet

Igår käkade jag middag med Marie och Christer Citron, mycket trevligt. Jag driver ju Specsavers butik i Värnamo, och de driver den i Växjö. Ibland försöker vi att prata annat än jobb men det är svårt när man väl sitter med några som förstår exakt vilka utmaningar man har, och det kan vara skönt att älta bekymren lite och känna sig mindre ensam. Som butikschef i en Specsaversbutik är man ju en klassisk mellanchef, man har krav nedifrån och krav uppifrån och ibland känner åtminstone jag mig ganska klämd!

Christer och Marie Citron

Sen pratade vi lite om semester… vi är rätt så slitna nu alla tre, och när vi räknade efter så insåg vi att sista gången som vi hade mer än två veckors sammanhängande semester, var 2010. Så det kanske inte är så konstigt att vi känner oss lite trötta. Vi bestämde att det måste bli ändring på detta – nästa år måste semester prioriteras högre, det går inte offra den för brandsläckning vartenda år! Vi  var på Texas Longhorn och åt och maten var super. Det tog ett tag innan köket kom igång så om du var där när de precis öppnat och tyckte att det var sådär, ja då rekommenderar jag dig att ge dem en chans till, det är de värda!

Grilled tuna salad! Och en Margarita såklart.

Idag när jag kom till jobbet så väntade en present på mig! Sjukskrivna Ulrika hade varit inne med den igår och lämnat den på mitt skrivbord. Då blev jag såklart jätteglad! Det visade sig vara ett par jättesnygga örhängen – Specsaversgröna!

Ha en skön dag hörrni! Nu är det slutet av veckan och dags för spurt! /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *