Vinterdäck och Stadium och Tjocka människor som tränar

Idag kör jag inte till butiken utan stannar hemma och springer ärenden och pillar lite med schemat framöver. Jag började på Holmgrens bil där jag fick nya vinterdäck, det sved i plånboken men samtidigt så vore det ju oerhört dumt att snåla på sånt när jag kör så mycket. Bättre att komma fram lite fattigare än inte alls!

Sen stannade jag på Grand på vägen hem. Jag har nämligen blivit för fet för mina träningskläder och måste köpa nya och då är det Stadium som gäller.  De har ett eget mycket prisvärt märke som heter “Soc” och de har även lite större storlekar. De verkar dessutom ha, och håll i er nu, PROVAT kläderna på en tjock person innan de produceras i massvolym..! Jag vet, chocken! Hittade den här överdelen för 159 spänn och slog till på en i varje färg. Det är ironiskt tycker jag, att det är så svårt att hitta snygga träningskläder när man är tjock. Om ni gör mig till framgångsrik influencer så lovar jag att styra upp en fab tjockis-kollektion för träning.

Den tar vi, sa Polisen.
Tack Stadium för att jag slipper nöja mig med svart. Fanns i en vinröd variant också som jag skippade.

Sen är det ju ett oerhört roligt namn på träningskläder, Soc. För mig låter det alltid som “tjock” på finlandssvenska, hehe! Soc särring!

Är det någon därute som gillar den här? Jag köpte den nyligen men den funkar inte alls ihop med min foundation så den skänker jag gärna bort. Den som kommenterar först att hen vill ha den – får den.

Nu ska jag glida bort till macken i Bergnäs och skicka ett par glasögon till Tyskland. Det ingår normalt sett inte i vår service men vi är inte främmande för överservice! Ha en fin lill-lördag! /K

 

15 kommentarer

  1. Alltså, du är SÅ rolig! Jag kan meddela att även jag tillhör “soc tanterna” – både på gymmet och bland de finlandssvenska damerna…

    1. Det ligger lite i vad du säger… men det fanns faktiskt en storlek större än den jag tog. Och jag brukar inte komma i den största!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *