Integritet och Träningsmål och Zebrakings

Hej på er! Idag tänkte jag svara på ett par frågor som jag fått nyligen – jag tänker att när fler än en läsare ställer samma fråga, så är det troligen fler än de som frågar som faktiskt undrar.

När jag varit med Heléne i Ullared i veckan så fick jag ett meddelande från en person som inte känner Heléne, men som tyckte att inlägget var vågat med sexleksaker och allt, och menade att hen hade blivit jättearg om jag outat den personen som sexshops-besökare. Här vill jag lugna alla och säga att jag är jätteförsiktig med vad jag skriver och om vem! För det allra mesta så ber jag om lov när jag vill nämna en person på bloggen överhuvudtaget, och jag skulle aldrig lägga ut t ex bilder på kompisar som inte godkänt att vara med. Sen kanske inte just Heléne fick tycka till om allt som skrevs MEN jag har känt henne i närmare 40 år… jag tror mig ha ganska bra koll på vad som är känsligt för henne och inte, och att två vuxna kvinnor pratar om sex hör garanterat inte till den känsliga kategorin. Jag lovar att jag skulle ta bort ett inlägg direkt om någon nämnd blev ledsen! Oroa er inte!

Det som särskiljer en tråkig blogg från en intressant blogg är oftast hur personlig den är – undantag för mer nischade bloggar som t ex politiska bloggar eller världens bästa glasögonblogg som ni hittar här: http://eyewhiz.se/

Vi tror att vi är så speciella när min erfarenhet är att vi människor egentligen är ganska lika, med samma nöjen och samma vedermödor. Och visst kan det vara läskigt att vara öppen på sociala medier, för många är det tufft att ens lägga ut ett foto där man inte är till sin fördel, och även om många av oss lägger ut bilder på mat vi äter så är det sällan pizzan eller den där godispåsen som får vara med på bild. Jag är faktiskt glad om jag kan bidra till ett lite mänskligare nätklimat med mina fula selfies direkt efter träning. Jag tänker också lite lömskt att de som sen träffar mig, kommer att tycka att jag är mycket snyggare i verkligheten, hehe! Det är ju dessutom helt frivilligt att följa en blogg om inte innehållet passar…

Den andra frågan jag har fått, är vad jag har för mål med min träning. Och håll i er nu – det är väldigt luddigt. Jag har inget viktmål (vikten regleras främst med kosten och inte med träning) och ingen särskild siffra på vad jag ska klara av att cykla, lyfta, springa. Ingen fettprocent som ska mätas och inga personbästa som ska jagas. Det enda som jag tänker på ibland när jag väljer pass, är det faktum att jag sjunger i världens bästa coverband, Zebrakings! Följ oss gärna på facebook om du inte redan gör det.

Foto: Anders Bergön, från Karl-Oskardagarna i somras!

När vi spelar så håller vi oftast på i timmar med bara någon liten paus. Det är hårt arbete, och det är tufft att hålla igång och dansa och stuffa samtidigt som jag sjunger. Om jag blir för andfådd så blir det lätt falskt, jag förlorar helt enkelt kontrollen över mina stämband om jag flåsar för mycket och det är ju inte okej! Men det är inte heller okej att stå still och vara tråkig att se på. Vi spelar inte gratis och vi vill alltid att uppdragsgivaren ska känna att de fått valuta för pengarna. Så träning som man blir andfådd av prioriteras högt!

Ha en skön söndag! /K

 

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *