Julkänsla och Haus laboratories och Jeffree Star

Man vet att det börjar lacka mot jul när det kommer paket från Amerikat…!

Det här kommer alltså från min kompis Esther, som skickar grymma julklappar från Chicago varje år. Det viktigaste av allt kunde jag inte låta bli att öppna och smarra på en gång, hon skickar nämligen alltid Frangos från Marshall Field’s eftersom det är det godaste godis jag vet!

Det är tur att det inte går att köpa dem här för då hade det funnits risk för missbruk..!

Och sen fanns det två små paket också…

Jag vet inte vad de innehåller men jag har mina misstankar!

Jag har nämligen uttryckt nyfikenhet över Lady Gagas eget sminkmärke, och en produkt i synnerhet… och Esther är en uppmärksam typ! Jag tror att paketen innehåller två olika färger av den här ögonskuggan: https://www.hauslabs.com/products/glam-attack-liquid-shimmer-powder

Jag blir inte klok på formulan riktigt när jag kollar på tutorials på Youtube, men Jeffree Star var lyrisk när han testade dem och jag litar blint på honom! Hans recension hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=Dpjuu_GY92w

och du hittar själva skuggan kring 14:30 om du också vill se vad alla snackar om!

Nu är ju bara frågan – kan jag hålla mig från att öppna dem ända till jul??/K

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *