The Sopranos och yrkesskador

Jag och Wincent har börjat att se om The Sopranos, den helt sjukt bra amerikanska dramaserie från HBO som handlar om den fiktiva maffiafamiljen Soprano i New Jersey. Och jag insåg rätt så snabbt att sist jag såg första säsongen var jag inte optiker, hehe! För kolla här när Junior är med i första avsnittet. Man ser tydligt att hans glasögon har en förminskande effekt, dvs han är rätt så rejält närsynt:

 

Men redan i avsnitt nummer två så är närsyntheten puts väck..! Glasögonen förminskar nu ingenting utan ser snarare ut att mäta lite plus eller kanske ingenting alls, lite svårt att avgöra:

 

Min gissning är att de bytte glasögon på honom för att få den lite mer förvirrade looken som gärna uppstår när man har stora plusglas, tänk Bubbles i Trailer park boys. Juniors roll utvecklas ju inte åt det rationella hållet om man säger så..!

Har du någon yrkesskada? Berätta! /K

 

6 kommentarer

  1. Att lyssna på musik utan att lyssna efter detaljer och roliga producenthyss är ju rätt svårt. Filmposters brukar ju sticka rätt hårt i ögonen också. Särskilt när de väljer för många olika fonter eller något sådant 🙂

  2. Är onödigt kritisk när jag hör sångare, jämför nybörjare med fullblodsproffs. Blir ofta tillsagd av min sambo. Men är dom inte bra så är dom liksom inte 😉

    1. Haha!! Kan inte alls relatera… eller?? Jag gillar inte ens barnkörer! Kom igen när ni kan sjunga rent liksom! 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *