Växjöbandet BELLYBUSTER har släppt nytt album!

Innan året var till ända så kunde Växjöborna gå på både spelning och fest för att fira vinylsläppet av Bellybusters nya album. Det är mixat och mastrat av Gene “Machine” Freeman, som har jobbat med band som Clutch, Lamb of God, King Crimson m fl. Du hittar skivan på Spotify!

Jag och  några till laddade lite i förväg på “The bishops arms”, jag hade inte bokat bord för jag visste inte hur många av mina vänner som skulle dyka upp tidigt och det finns alltid plats där… trodde jag! Just den kvällen så hade ett sällskap på 40 pers bokat bord så det var trångt därinne… men det löste sig! Finns det hjärterum osv.

Johan och Anna Prytz tog en hotellnatt i Växjö för att kolla på Bellybuster. Snygga ja? Tacka fan för det med glasögon från Specsavers. Duh!
Kalle Lorentzon från Stockholm hade inte glömt festhumöret hemma!
Glenn och Reza
Min mamma Berit och Glenns kompis Jonny. Jag hade fått för mig att Jonny är kommunist men det visade sig bara vara elakt förtal. Puh!
Den alltid lika granna Maria Wellmert!
Johan Holst (bl a basist i Zebrakings) och Håkan Björk klarar sig alltid och fick fatt i både bord och öl!

När jag ätit upp min middag så fick jag bege mig mot Bullet bar där jag lovat att DJ:a några timmar innan Bellybuster gick på scen. Jag har ju ingen vinylback längre att ta med men jag hade preppat med spellista på Spotify så de som var där fick njuta av Bellybuster (såklart), AC/DC, Clutch, Greenleaf, Korn, Pantera och en massa annat. På Bullet bar så serveras det väldigt mycket korv så efter de där timmarna så luktade jag verkligen korv, och inte på det där sexiga sättet utan mer på det där spad-sättet. Men vem bryr sig! Plats på scen för – BELLYBUSTER!

Varmt och trångt precis som det ska vara på rockkonsert!
I trängseln hittade jag rutinerade konsertbesökaren Johann Göransson.
Lady in reeeeeed

Och själva spelningen var precis så bra som jag förväntade mig – få band är så tajta och svängiga live som Bellybuster. De blev inropade jag vet inte hur många gånger och för mig personligen så var “Whole lotta honey” absolut bäst just den här kvällen!

På gitarr Wincent Ek, på trummor Beo Kjellsson.
Det är inte bara jag som gillar ett rejält gitarrsolo!
Tomas Olsson (mitten) på sång och gitarr
Martin Javerbrant på bas

Bröderna Olsson! Tomas på scen och Johan i publiken.
Rock n roll!!!

Nu bara önskar jag att alla som ville fick chansen att se dem live! Sweden Rock Festival vore en klockren bokning för dem och jag håller tummarna för att det ska gå att pressa in dem i programmet redan under 2020!

Vill du vinna en 4-dagarsbiljett till SRF?  Då gör du så här: I en kommentar nedan här PÅ BLOGGEN (inte på facebook) så lämnar du ditt namn och orten där du bor. Om det vore jag så skulle jag alltså skriva “Katarina Ek, Växjö”. Sedan ber du snällt en massa andra människor att också gå in och lämna en kommentar med DITT namn och ort. När februari månad är slut så kommer jag att gå in och räkna kommentarer, och om det står t ex “Susanna Karlsson, Göteborg” på allra flest kommentarer, ja då är det hon som har vunnit den! Så det gäller att få så många du känner att gå in och lämna en kommentar med ditt namn och ort. Flera kommentarer som kommer från samma IP-nummer kommer endast att räknas som en kommentar. Och var inte orolig om inte kommentaren syns direkt, jag måste nämligen gå in och godkänna den manuellt först och jag har ju ett day job vid sidan av bloggen, hehe. Lycka till! /K

 

68 kommentarer

 1. Saknar ord! Du är fantastik! Vilket jobb du har gjort och vi är otroligt ärade! 😍

  Peter Andersson, Kristianstad.

 2. Kul!! Hoppas de får köra på SRF! 🤘 Hänger på tävlingen jag också! Allt det bästa! 😁

  David Gunnarsson, Mora

 3. Har ett stort behov av & skulle väääääldigt gärna vilja vinna en biljett till SRF 🙏🥰🤘 Mvh Renée Håkansson, Kalmar

 4. Min dotter har verkligen förtjänat lite roligt att se fram emot, efter en massa trista motigheter under senare tid.
  Jag hoppas därför på att Renée Håkansson i Kalmar vinner biljetten till Sweden Rock-festivalen.

 5. Renée Håkansson, Kalmar 👏🏻🤘🏻Skulle vara så mysigt att träffa fina henne, som älskar detta lika mycket som en annan ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *