Varför DHL inte är totalt värdelösa och vad kan man aldrig ha för många av?

Godmorgon! Jag är verkligen inget fan av DHL och nyttjar aldrig deras tjänster längre om det finns alternativ. Om det alltid strulade så för deras kunder som det har gjort för mig så hade de inte haft några kunder, så jag inser ju att jag måste haft rejäl otur, men oavsett så tar ju tålamodet slut. Men jag är inte sämre än att jag kan erkänna när de gjort något bra! En helt fantastisk grej faktiskt är deras boxar där man hämtar sina paket. Då kommer det ett sms med en kod, så åker du till deras kontor och knapprar in koden på en skärm och vips så öppnar sig en liten box där ditt paket ligger. Inga köer, inget krångel! Love it.

Och inuti låg ett litet paket från England!

Och vaaad kan det innehålla..?

Läppstift från Jeffree Star såklart! Hemma hos oss så har vi en regel som lyder att man kan aldrig ha för många gitarrpedaler eller läppstift. Vad kan man aldrig ha för många av hemma hos er? /K

 

6 kommentarer

    1. Det är DHL som levererar våra glasögon och där är det aldrig några problem. Det som vi skickar ut går med Postnord. Det är privat som jag haft helt sjuka ärenden med DHL..! Skulle t ex skicka kontaktlinser till en kund i Dubai som ville ha DHL specifikt. Det slutade med att de kunde inte skicka dem, alltså jag fick linserna och pengarna tillbaka. Såå konstigt och såå konstiga förklaringar! Sen hjälper det ju inte att mitt lokala DHL-ombud inte talar varken svenska eller engelska så bra, och det är ju indirekt DHL:s fel men det säger ju inget om deras tjänster i sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *