Pinchos och Giving people och en smartare fredagsstrategi

Som ni kanske minns så var jag ute en sväng med Wincent och Glenn förra fredagen, vi tog en öl på Bullet bar och var patetiskt trötta. Idag var vi lite smartare för vi tog med oss fröken Ella och då passar det bra med middag kl 17, och det visade sig att det passade bra även för trötta 40-plussare, hehe! Vi gick till Pinchos för det passar både stora och små.

Jag hade bilen med mig så jag körde deras alkoholfria Mojito som är supergod!

För er som inte har varit där så beställer man själv maten i en app, sen hämtar man sina tapas på små brickor, och brickorna sätter man sedan i ställ på bordet. Dock så blir det lite av en utmaning när man är lite kort i rocken och vill spana på den som sitter mittemot..!

Då får man spana under brickan! Ella var lite impad av Wincents skägg som inte bara är prydnad, det funkar även som popcornfångare.

Ella spillde på sin klänning och deklarerade glatt att “det gör ingenting!” Pappa Glenn som är tvättansvarig höll inte riktigt med till 100%.

Det var väldigt mörkt därinne idag, mörkare än vanligt? Hur som helst, det var inte mörkare än att Ella spekade runt i halva lokalen så fort hon ätit upp. Och nej, hon störde såklart ingen, då hade hon fått komma och sätta sig med oss igen.

Sist när vi var på Pinchos så råkade jag beställa en drink med alkohol (jag körde den gången också) och jag svor lite för de är ganska dyra. Men det var inget att göra utan jag gick tillbaka till baren med den, sa att den här kan jag tyvärr inte dricka idag, och beställde en ny utan alkohol. Sen när det var dags att betala så såg jag att de tagit bort alkoholdrinken från notan..! Det tyckte jag var väldigt flott, jag tycker ju egentligen att vuxna människor får ta ansvar för vad de själva beställer in. Men kanske funkar det likadant där som på de flesta andra ställen; ju mindre man klagar och tar saker för givet, desto bättre service får man…

“Härliga tider”, haha! Jag skrattade högt när detta trillade in i telefonen. Givetvis blev det tumme upp även ikväll.

För övrigt så var nog dagens höjdpunkt när jag köpte och skickade iväg ett par skor genom Giving people, välgörenhetsorganisationen som förmedlar hjälp mellan oss vanliga medborgare. Just de här varma och framförallt vattentäta skorna hamnar hos en tös som just nu går omkring i slasket med trasiga skor… hon blir glad av att få, och jag blir glad över att få kunna ge. Win-win! Om du också vill göra en insats, eller om du själv behöver hjälp, så är det bara att gå in på http://www.givingpeople.se och läsa dig till hur man gör! Ha en skön fredagkväll hörrni. /K

 

2 kommentarer

  1. Tack för i afton😃 alltid trevlig. Blev tyvärr ett eller två klick för många på appen. Have fun i morgon..
    /tvätt ansvarig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *