Specsavers Team Värnamo in da house!!

Idag har jag suttit med de sista av mina arbetsuppgifter gällande butikens årsbokslut som var nu den siste februari. Jag tycker att allt sånt med inventering osv är ganska tråkigt, gissar att jag inte är ensam där..? Men på jobbet måste jag ändå säga att vi gjorde det bästa av det! Det började med att vi kunde konstatera att den siste var på en lördag, och det är vanligtvis inte så många av oss på plats på en lördag. Men så frågade jag om fler kunde tänka sig att jobba då, så att vi kunde hjälpas åt och göra en kul grej av det. Javisst, alla var med på att jobba den lördagen. Och då kanske vi kunde afterworka efteråt tyckte jag, och det var alla med på. Men vi bara äter när vi umgås sa Karolina, kan vi inte åka till Växjö och köra ett pass på Träningsfabriken? Eh, jo vilken bra idé! Så det som började som en gemensam inventering blev till slut en lördag med full kommers i butiken, sen drog vi till Växjö och tränade, sen åt vi middag och personalen sov över och tog tåget hem på söndagen. Mitt roligaste årsbokslut nånsin!

Först jobba lite som vanligt. Vissa kunder är trevligare och snyggare än andra..!

När vi stängt butiken packade vi in oss i min bil, man kan tro att det var betydligt fler än fyra personer som skulle sova en natt borta om man ser till bagaget…

Jag tog det lugnt med omkörningarna, jag brukar ju vara ensam i bilen hehe..!

Väl i Växjö så åkte vi raka vägen till Träningsfabriken! Vi hade bokat ett spinningpass och vissa testade spinning för allra första gången! Kul tyckte jag som älskar spinning och gick på mitt första pass för tjugo år sen.

Strike a pose! Alla har ställt in sadel- och styrhöjd och är redo att köra! Från vänster Karolina, Therese, Ulrika och Yvonne.
Till vår hjälp hade vi självaste Maria Karlson, en av delägarna på Träningsfabriken. En bättre introduktion till en ny träningsform tror jag inte att man kan få..! Maria är en oerhört rutinerad instruktör och retoriker.

Alla lyssnade noggrannt!

Jag visste redan på förhand att två av dessa troligen inte skulle kunna hålla igen utan ta i hiskeligt från start. Någon som kan gissa vilka de två var..?

Efteråt var vi svettiga, trötta och speedade samtidigt! Precis som det ska vara efter ett träningspass.

Vi klarade det! 2,2 mil avklarade!

Sen dumpade jag dem på PM där de hade varsitt hotellrum bokat så att de fick duscha, och en stund senare sågs vi igen för att äta middag på Texas Longhorn. Där firade vi lite allt möjligt, dels en fantastisk försäljningsstart på det nya året, men också Yvonne som fyllde 60 för ett par veckor sen. Vissa personer kan man helt enkelt inte fira för mycket..!

Fina Yvonne!

Maten var superb, vi åt fajitas och surf & turf och spreads och drack en massa goda drinkar… en riktigt lyckad utekväll helt enkelt.

Nom nom!
Lite prisutdelning! Yvonne och Karolina fick varsin guldmedalj för spektakulära försäljningsresultat…
… precis som Therese och Ulrika! Team Värnamo is on fire!
Själv tjurade jag för jag fick ingen medalj.
Bara skojar! Jag skrattade så att jag fick ont i kinderna faktiskt. Som tur var så var det flera sällskap i lokalen som uppenbarligen firade olika saker så vi behövde inte hålla igen på tjoandet och tjimmandet!

När jag skulle gå sen (hade åtaganden dagen efter och var tvungen att sköta mig) så skojade jag lite och sa att nu förväntar jag mig att ni har på er era fina diadem tills ni går och lägger er. Men jag borde vetat bättre…! Fick den här bilden från PM:s bistro lite senare på kvällen, haha!

Party in i kaklet med det här gänget!

Och på vägen från PM till Texas Longhorn så gick de vilse, vilket väl måste ses som en bedrift nästan, särskilt med tanke på att de varit på både PM och Texas Longhorn förut… så det kändes tryggt att den sista bilden jag fick var den här; de var iallafall inte så långt ifrån hotellet och irrade!

Växjö Elektriska – en av Växjös flottaste butiker, och alltid ett skyltfönster värt att spana in!

Vilken dag! Bästa teamet i världen, tack för att ni finns. /K

 

6 kommentarer

  1. Vill också jobba med dig och ditt fantastiska gäng! Får väl börja med att boka in en synundersökning. Hör av dig om du får ngn lucka i veckan.❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *