Töntig och lycklig på Träningsfabriken

Jag måste erkänna att jag är väldigt trött på den här pandemin nu, och Tegnell sa väl inte direkt vad jag ville höra när han häromdagen upplyste oss om att smittan i Sverige sakta men säkert går åt fel håll just nu. Vi måste alltså skärpa till oss och inte tappa stilen trots att det känns tungt! Och vad kan jag då göra för att muntra upp mig själv?

Ett av mina stora nöjen i livet är att sminka mig, det tycker jag är väldigt roligt. Men nu så jobbar jag ju med visir hela dagarna och det är tyvärr inte så sminkvänligt så jag har skippat krigsmålningen och kör bara minsta möjliga makeup som en riktig svenne – jättetråkigt. Men idag är jag ledig och visirfri och tänkte att jag skulle pigga upp mig med hela artilleriet! Jag kände mig faktiskt lite mer “som vanligt” så fort spacklet kom på plats.

Skuggan “Poison” från Jeffree Stars Androgyny palette, matchad med läppstiftet “I’m vulgar”, också från Jeffree Star Cosmetics. Den korta och sköna frisyren har Maria på Marias hårstudio trollat fram!

Något annat som piggar upp livet just nu är mina linedance-pass på Träningsfabriken! Vi kör 45 minuter kl 8.30 på torsdagar, och det är såå kul! Det bara säger tjopp och så har de där 45 minutrarna gått. Än så länge kör vi dessutom utomhus vilket är en extra bonus, härligt med dagsljus och frisk luft. Vi börjar alltid med lite Electric slide varje vecka för att komma igång, och utöver den så har vi också dansat Slappin’ leather, Copperhead road och Cowboy cha cha tillsammans. Linedance är väldigt töntigt men det är något befriande med att bli äldre och liksom inte behöva vara cool längre, utan bara kunna dansa för att jag gillar det! Det är också härligt att mamma Berit är med på varje pass, nu när vi har lite svårt att umgås så kan vi åtminstone dansa tillsammans på lite lagom avstånd och det är balsam för själen. Ett och annat skratt blir det också när nån av oss dansar iväg åt fel håll, jag brukar säga att man då kör ett danssolo istället för att man dansar fel. Nu har alla som varit på mina pass varit jätteduktiga, men på Träningsfabriken så får man vara hur kass som helst bara man har roligt!

Här ute på lastbryggan är vi och dansar! Bild från ett privat pass, någon firade födelsedag och det är väl en jättekul grej att dansa ihop med sina gäster?

Vad är roligast i ditt liv just nu? /K

 

 

6 kommentarer

  1. Snygg ny frilla! De e ju så modernt med den längden. Fint smink, du verkar redo att ta dig an dagen, det blir ju den känslan när man e nysminkad.
    Just nu glöds jag åt att det fortfarande är skönt väder för cykling till/från jobbet. Det är 9 km enkel. Fin väg från start. Först nån km lönn-allé och fina villor. Sen Globen. Sen bron mot Södermalm högt upp med utsikt ut mot vattnet. Götgatan rak och fin med massor av cyklister så man får skärpa till sig. Slussen vackrast med Stadshuset på vänster sida och Djurgården på höger. Sen bara några tramptag typ så e jag framme.
    Hemvägen seg och uppför och motvind. Men det e en annan historia.

    1. Cyklar du hela sommarhalvåret? Är det därför du alltid ser så fräsch ut..? Det låter som en fantastisk start på en arbetsdag! Hem kommer man ju alltid 😉

  2. Du är fantastisk Katarina! Sluta aldrig med dina “krigsmålningar”. Du är en förebild för så många kvinnor, på så många plan. Att du sen är en sjukt rolig och bra människa gör inte saken sämre. Tjingeling 👍❤️😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *