När världen finns på Åhléns och ibland är det bara att hosta upp stålarna

Åhléns är verkligen inte min favoritbutik men i veckan damp det ner ett paket i brevlådan som satte fart på lyckohormonerna!

 

För ett par-tre år sen så pratade min bästa make-upartist Jeffree Star på Youtube om en ny, magisk eyeliner. Han är ganska svårflirtad men sa att nu kan alla andra sluta att göra eyeliner för ingen kommer att kunna överträffa den här och det gjorde mig såklart nyfiken. Den fanns inte att köpa i Sverige så jag fick bida min tid tills nästa gång jag var utomlands, och triumfen var total när jag hittade den på ett flott varuhus i Köpenhamn. Jag mindes inte vad den hette men jag hade tur och hittade en ultrabög på sminkavdelningen som också följde Jeffree Star och hade stenkoll.

“Eye defining pen” heter den och det är Tom Ford som ligger bakom detta underverk.

Den har en kort och hård spets i ena änden, och en lite längre och mjukare spets i den andra. Den långa och  mjuka spetsen är min favorit, den är lite som en sån där kalligrafi-penna ni vet? Helt perfekt för lite sladdriga tant-ögonlock.

När jag hade kört slut på den pennan så kändes det lite tröttsamt för den fanns fortfarande inte att köpa här i Sverige, utan jag fick beställa den på Amazon till överpris och den är dyr nog som den är! Och det tog typ två månader innan den slutligen landade i brevlådan och vem orkar vänta. Så när den nu tog slut igen så bad jag en snäll vän som jobbar i Stockholm, om hon ville kolla ifall den fanns där de säljer Tom Ford på Åhléns. Men innan jag gav henne alla detaljer så googlade jag en gång för att dubbelkolla att jag fortfarande inte kan köpa den här – och då hittade jag den i Åhléns webshop! Tadaa!

https://www.ahlens.se/Varumarken/tom-ford/makeup/ogon-113068/tom-ford-eye-defining-pen-90905343/

Som ni ser så är den svindyr men den är också dryg och bäst! Och är det något som jag inte kan vara utan så är det mina vingar:

Har du någon favorit bland dina skönhetsprodukter som du har svårt att klara dig utan? Tell me! /K

 

 

4 kommentarer

    1. Njae jag skulle säga produkt och vilken teknik man kör. Jag börjar alltid med att dra underdelen t ex, så mycket enklare än att börja med överdelen..!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *