The Oaks och om man skulle ta och börja röka!

God kväll på er, ÄNTLIGEN  är det den sista dagen på det här jävla skitåret. Ja ni får ursäkta språket men jag är SÅ färdig med 2020. Jag inser ju att inget förändras bara för att det slår över till 2021 vid midnatt, men det är ändå en väldigt kraftfull symbol.

Brukar ni ge nyårslöften? Det är inte min grej. Jag kan lika gärna få för mig att göra någon förändring i mitt liv i mars eller september. Däremot så tycker jag att många är roliga när de lovar helt orimliga saker, och verkar tro på det själva. Jag lyssnar artigt men inombords så roar jag mig med att föreställa mig helt galna nyårslöften, och applicera samma argument som folk gör när de försöker att peppa sig på sina riktiga. T ex, och nu är detta alltså på skämt så ta det lugnt: I år ska jag börja röka! Jag har velat bli en rökare så länge och nu ska det ske. Alltså, det är dyrt att röka, och jag mår numera illa av cigarettrök. Men det är ju bara att prioritera! Vissa saker måste få kosta, jag får offra annat istället, som frukt eller deodorant. Och att jag mår illa av cigarettrök kan jag ju inte låta hindra mig, det känns ju aldrig toppen när man gör något som man är ovan vid. Det gäller att hänga i och inte ge sig! Vad tar det att skapa en ny vana, 21 dagar? Om jag bara stålsätter mig och röker varje dag i 21 dagar så kommer det att kännas mycket bättre sen, jag kommer att tända en cigg utan att ens tänka på det! Och att man inte kan röka på så många platser numera – det där är ju bara ursäkter och det får vara slut med ursäkter nu! Om alla andra kan så kan jag också. Vad finns det mer för klyschor? Jo det handlar bara om att bestämma sig! Och att man klarar allt om man bara vill tillräckligt gillar jag också, den här tilltron till viljan är lite söt. Hehe!

Jag och Wincent snodde ihop en låt om det här episka skitåret och filmade oss själva nere i källaren. Håll till godo!

https://www.youtube.com/watch?v=nv3MHJkIiu8

Och kom gärna med tips på sjuka och fiktiva nyårslöften som jag kan fnissa åt. De behöver inte vara PK. Och Gott Nytt År på er. Alltså, verkligen. /K

 

 

2 kommentarer

    1. Jag har feströkt mycket i mina dar men oj nu var det många år sen sist… kanske 15?? Det var Marlboro light menthol som gällde när det begav sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *