PM och mamma Berit och Ekarna i Gränna

Hej på er! Idag tog jag lite sovmorgon innan Wincent, mamma och jag begav oss till PM för att avnjuta deras brunch som de har på söndagar.

Jag rotade fram nån gammal topp från Ellos som passar min nya kropp utmärkt, jag har faktiskt inte hunnit prova igenom alla kläder än – det tar längre tid än vad man tror!

Jag har verkligen stunder då jag inte kan fatta hur jag drogs in i denna “bröst till varje pris”-snurr som den offentliga vården pushar hårt på många håll. Jag kan garantera att inte en människa på restaurangen noterade att jag inte har några bröst.
Mamma Berit var som vanligt på gott humör!

Wincent var som sagt också med men han fastnade inte på bild. Det gjorde han däremot igår när vi var i Gränna kyrka för att lyssna på en konsert.

Jag tror inte att jag varit i Gränna kyrka förut, den var stor och vacker och hade en fantastisk utsikt!

Dessutom lyckades vi pricka in polkagrisens dag, alla butikerna hade olika kampanjer och vi köpte med oss nya och roliga sorter hem. Jag ska försöka att komma ihåg att visa er!

“Titta, de har uppkallat en polkagris efter dig!” sa Wincent glatt. Haha!

Imorgon ska jag vara med i inte en utan TVÅ olika poddar, på helt olika ämnen dessutom. Wish me luck! /K

 

8 kommentarer

  1. Som jag letade efter polkagrisen uppkallad efter dig😂😂. Tog en stund innan polletten trillade ner😊. Härligt att du mår så bra efter operationen🥰🥰

  2. Hurra för mamma Berit, en riktig glädjespridare❤️
    Och stort lycka till med poddarna⭐️
    /Kram

    1. Du är inte den enda som säger det..! När man haft ont länge och sen vaknar en dag och är smärtfri – svårt att sätta ett pris på den känslan..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *