Eurovison och getingar och en halvblind Wincent

Ny jobbvecka och även denna tillbringas i Malmö! Det är Eurovisonvecka här, och man kan tro att det betyder massor med turister men än så länge är det faktiskt väldigt lugnt. Vad jag förstår så har många Malmöbor flytt fältet, och finalen är ju faktiskt inte förrän på lördag. Och jag har alltså inget emot schlagerturister, däremot gillar jag inte när det är svårt att hitta parkering osv – men hittills har det gått bra!

Dessa sitter uppsatta lite här och var. Läskigt men bra och tydlig information!

Och ni minns kanske att jag blev biten av något äckligt kryp igår morse, idag misstänker jag att jag blev stucken av en geting. Igår tänkte jag att det gick ju bra för det såg ut såhär:

Men nu, ca 1,5 dygn efter att det hände, ser det ut såhär:

Hjälp! Ilsket rött och illvarmt.

Vi får väl se hur det utvecklas, jag läste på interwebs att man ska uppsöka vård om det blir successivt värre under flera dagar. Och där är vi ju inte än som tur väl är.

Sen finns det ju gränser för hur synd det är om mig pga detta. Wincent ska ju alltid vara värst så imorse när jag åkte hemifrån så såg han ut såhär:

En rekorderlig vagel!

Han har fått antibiotika av doktorn så förhoppningsvis lägger sig svullnaden snart. Och jag är ju ganska van vid att se olika typer av ögonkrångel på jobbet, men det är alltid obehagligt tycker jag när ögat svullnar igen på det här sättet.

Ja, det är tydligen där jag är nu i mitt liv, jag har kommit upp i tillräcklig ålder för att det ska kännas rimligt att blogga om krämpor. Sorry allihopa. /K

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *