Cabo och Carly och swim-up barer är bäst

Godmorgon! Idag är tredje dagen som vi tillbringar i Cabo, Mexico och det var en sliten Katarina Ek som hasade sig ner till frukosten imorse, hehe. Gode tid vad roligt vi hade igår, min bästis Esther anlände igår från Chicago och hon är en av de absolut roligaste människor jag vet. Jag tror faktiskt att jag har träningsvärk i skrattmusklerna idag..!

En helt okej frukostvy eller vad säger ni? Och då syftar jag både på den stilige mannen och havet i bakgrunden.
Jag älskar verkligen mexikansk mat, en blandning av fräscht och spicy.

Jag är lite dålig på att ta bilder på dagarna eftersom vi mest hänger vid poolen och jag är rädd att tappa min telefon i plurret om jag fipplar med den. Men jag lyckades fånga bruden på bild igår.

Detta är alltså Carly som gifter sig på fredag! Hon är störtskön och vi har claimat henne som vår eftersom hon är svenskättling.

Detta är vår favoritbar hittills, en s.k. swim-up bar som man når både från terrassen men även från poolen om man är i plurret och vill beställa något att dricka utan att gå upp.

För att vara all-inclusive är det bra drag i drinkarna..! De snålar verkligen inte med spriten och man får vara lite försiktig i värmen.

Imorse vid frukosten så delades det ut goodiebags från brudparet till oss gäster, så flott! Jag återkommer med innehållet när jag inventerat.

Spännande!
På andra sidan om vår favoritbar så hittar man stranden. Det är väldigt höga vågor med starka underströmmar så vi håller oss borta från vattnet, men det är fint att gå ner och sätta sig en stund och beundra utsikten.

Nu är klockan 10.30 här och det är hög tid att byta om till badkläder! Vi hörs /K

 

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *