Riu Palace Cabo San Lucas

Nu har vi äntligen checkat in på vårt hotell för veckan!

Glada som laxar!

Vi har en väldigt fin utsikt från rummet och ryktet säger att man kan se solnedgången från balkongen.

Rummet är inte så stort men väldigt fräscht och svalt. Vi har room service dygnet runt men även en egen liten bar på rummet ifall man blir akut törstig.

Lite sprit…
… och lite späe!

Vi är fortfarande möra efter den långa resan hemifrån så vi pustade på rummet en stund innan vi gick för en promenad och utforskade hotellet lite. Flera restauranger ser intressanta ut, och vi kommer troligtvis inte att svälta under veckan. Men just nu ville vi bara äta något opretentiöst så vi slog till på en drink och lite tacos nere vid poolområdet.

Så gott! Det är bara att peka på vad man vill ha.

Ikväll ska vi äta middag med brudparet, det ser jag fram emot! Och eftersom bartendrarna inte snålar med spriten på det här stället så ska brudens mor också följa med på middag, hehe. Hon sa först att hon inte skulle följa med och äta för hon är så trött efter resan, som är typ en tiondel av den vi gjort. Då lade jag huvudet på sned och sa “äääär du? Är det jobbigt? Har du rest väldigt långt? Är tidsskillnaden väldigt jobbig?” Då skrattade bruden och sa till sin mamma att nu är vikingarna här, nu är det slutvilat. Och så är det! /K

 

 

6 kommentarer

  1. Jag trodde först W körde bara skjorta och tyckte nog att det var bra att han fick se solen lite. Sen såg jag att jag hade fel (Kanske skulle gått till Specsavers?).

    NJUT AV ER RESA DET ÄR NI SÅ JÄVLA VÄRDA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *