Finansfejd och nyheter för känsliga ögon och så drar vi igen dörren

Hej på er, tack till alla som uttryckte sin omsorg om min nattsömn men gänget på hotellet lugnade ner sig och pausade finansdiskussionerna för natten. Det roliga var att de drog igång igen ganska exakt kl 06.00 dagen efter, som om de ställt klockan haha! Då hade det skärmdumpats olika saldon under natten som skulle visas och jämföras, vissa konton hade fått ett namn men använts till annat och det var inte populärt. Ja ni ser ju vilket spännande och glamoröst liv jag lever som resande konsult.

Se så glad den är!

Jag kör vidare på temat spännande och nu jävlar i min låda ska ni få höra: det har kommit en ny ögoncreme! Jo, i min bransch är det verkligen en spännande produkt som många av oss optiker saknat. Det finns massor av produkter för känsliga ögon sådär lite allmänt, men detta är en produkt som är framtagen för dig som kanske har det så illa att du har eksem runt ögonen och lätt blir röd och fnasig. Det finns redan olika tvålar och rengöringsservetter för just dessa patienter, men på creme-fronten har det varit lite klent så nu är förhoppningarna skyhöga för man vill ju gärna smörja in huden när man rengjort den.

Produkten som heter BlephaDerm ska användas morgon och kväll, och man kan använda den i hela ansiktet om man inte bara vill köra på huden kring ögonen. Först ut i Sverige med att sälja den är Källmarkskliniken i Solna, samt webshopen Care of eyes där det finns massor med produkter för dig med känsliga ögon.

Vill du klicka hem en creme så hittar du den här: https://www.careofeyes.se/products/blephaderm-ogonkram

Bild på den nya cremen skamlöst snodd från Care of eyes instagramkonto. Jag hoppas att de inte stämmer mig nu när räntorna gått upp och allt.

Själv är jag inte ett dugg torr för jag duschar ångdusch varje dag, hehe. Jag som inte är ett större fan av en massa ånga i badrummet har gärna dörren öppen medan jag duschar, men det kändes inte som en jättebra idé just här:

Jag duschar iofs ganska kallt (”som en psykopat”, enligt vissa) men gode tid vad jag hade skämts om jag drog igång brandlarmet helt i onödan. Vi hörs /K

 

6 kommentarer

  1. Det är ju faktiskt konstigt att det inte har funnits nån ögonkräm förut. Tycker var och varannan har röd och ansträngd hud på ögonlocken. Den nya verkar lovande, blir spännande höra vad personer med riktigt jobbig eksem runt ögonen säger om den.

    1. Ja och när hygien är så viktigt och man måste hålla så rent – då måste man ju rimligen årerfukta också..!

  2. Jag hade inte riktigt fattat hur mycket du reser jobbet. Det är intressant att läsa om ett annat sätt att jobba än det jag själv gjorde 8-5 på kontoret. Nästan obegripligt nu med så många som jobbar hemifrån och på andra vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *