Rasta i Kalmar och gamla glassar och familjedrama för alla

Den här veckan har jag checkat in på Rasta i Kalmar, för att jobba på Specsavers i Kalmar. Det var det billigaste boendet jag kunde hitta den här veckan, och jag blev positivt överraskad när jag såg mitt rum som är både mysigt och fräscht.

Prisvärt!

Men, likt när man åker tåg, så är det ju andra konsumenter som har makten att lyfta eller sänka en hotellvistelse mer än hotellet i sig. På just det här hotellet bor det ett gäng som är släkt (jag gissar på bl a ett gift par och hans eller hennes svåger) och de har bråkat om pengar åtminstone den senaste timmen så att alla hör. Inte bråkat så att smockorna hänger i luften utan de diskuterar intensivt om något med pengar och var och en redogör för hur mycket de har på olika konton. Det jämförs också olika antal timmar så möjligen har de ett familjeföretag tillsammans. Jag skulle ljuga om jag sa att detta inte är ett dugg underhållande, men jag hoppas att de får ihop räkenskaperna innan det är sovdags för annars kan det bli lite jobbigt med nattsömnen.

När jag checkade in så fick jag en värdekupong på 25 kr som kunde utnyttjas överallt på anläggningen, och jag slog till på en påse Fisherman’s friend från macken. Har ni testat dessa?

De är kanske inte det godaste som går att äta men de är roliga för de smakar EXAKT som glassen Igloo för den som minns! Två ispinnar i en från GB, remember? Rekommenderas för den som är sugen på en nostalgitripp.

Nu ska jag sminka av mig och kolla på lite tv… på låg volym givetvis så att jag inte missar något av dramat i rummen bredvid. Vi hörs /K

 

 

5 kommentarer

  1. Det här verkar bli ett riktigt drama som du får till dig i realtid. Det ska bli spännande hur det slutar.😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *