Träningsfabriken och Köpe-smoothie och Föllsedagsbarn

Hej på er! Hoppas att lill-lördagen varit god (den är ju för all del inte slut). Idag hade jag bestämt tid i ottan med min kompis Maria. Vi har inte setts på ett tag och vi har ett ganska hektiskt schema bägge två… så när hon erbjöd att fixa frulle så gick jag med på att ses på en av hennes arbetsplatser, http://www.vaxjotraningsfabrik.se. Vi pladdrade oavbrutet i nästan två timmar och hennes stackars kollegor fick kämpa för att sticka emellan med något spörsmål, hehe. Som en bonus fick jag också säga hej till Catrin som är verksamhetschef på Träningsfabriken.

Jag tog med mig några smoothies som jag köpte med mig från http://www.arlig.nu när jag var på Tista slott. De är inte det godaste jag har ätit nej, men de innehåller inget skumt utan bara mat, frukt och sötpotatis och vad det är. De behöver inte förvaras kallt och de har lång hållbarhet. Jag tänkte att det rimmar med Träningsfabrikens idéer och att de kanske kunde sälja dem i receptionen till den som behöver mellis före eller efter ett träningspass. De säljer nämligen inte energidrycker och sånt som andra gym gärna kränger, Maria har berättat för mig varför men jag minns tyvärr inte! Kan man hoppas att hon läser detta och friskar upp mitt minne?? (uppdatering, läs Marias svar i kommentarerna)

Sen drog jag och maken till brorsonen som fyller 1 år idag! Tråkiga som vi är så hade vi inte med oss nån present, jag tycker att det känns rätt så meningslöst i den åldern. Jag frågade hans päron om han behövde något speciellt och det gjorde han inte, så då förde jag istället över en summa pengar till hans sparkonto. Man kan säga att vi firade med ost, något alla i sällskapet uppskattar och kan äta (även diabetikern).

Jag har hysterisniffat den lille gossen i nacken så att jag står mig ett tag, vi träffas inte så ofta som jag skulle önska. Utöver det så har vi klappat katten, staplat grenar ovanpå varandra, gungat och tittat på fiskarna i dammen. En av oss har även stirrat den andre stint i ögonen vid minst två tillfällen och bajsat ner sig.

Nu ska jag få undan lite pappersarbete så att jag kan lägga det åt sidan och koncentrera mig på kundmöten på jobbet imorgon! /K

 

6 kommentarer

  1. Såklart jag läser dig blogg Katarina😃 Och så mycket go energi du ger och så självklart lite nyttig klokskap på det. Tack för mysigt frukostbesök idag.
    På Växjö Träningsfabrik säljer vi inte energidrycker av den enkla anledningen att det inte är bevisat att de ger någon extra energi. Det stämmer att du kan uppleva att du har mer energi när du dricker denna sortens dryck, men det är inte alls säkert att det till kropp och knopp ger någon effekt alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *