Träningsfabriken och Afro och MIA HULT FÖR BÖVELEN!

Idag har jag haft en riktig skitdag på jobbet med teknikstrul från början till slut. Finns det något som dränerar en mer på energi?? Till slut bara lät jag grejerna vara trots att jag hade mer tid, jag tänkte att jag slutar nu innan jag får en stroke. Så jag såg verkligen fram emot kvällens afropass på Träningsfabriken, att få yva loss i stora rörelser till afrikanska rytmer! Det blev dessvärre mer pop än afrikanska rytmer men det var väldigt skönt att få dansa lite, och när “Shut up and dance” med Walk the moon drog igång så brydde jag mig inte överhuvudtaget om koreografi utan studsade som en galning och sjöng med för full hals. Jag råkade också bli kroppsaktivist helt utan intention eftersom jag tagit på mig en för kort tröja. Varje gång vi höjde armarna, vilket man ständigt gör i afro, så hängde magen ut och först tänkte jag “oh shit” men sen kom jag ju på att ingen bryr sig hur någon annan ser ut på pass, och helt ärligt var det rätt skönt att hänga ut magen lite när jag var så varm!

Jag och världens bästa Mia!

Och VEM skådar mitt norra öga på passet om inte Mia Hult! Mia gick på alla mina pass när jag var gruppträningsinstruktör. Ja alltså hon gick många andra pass också, hon var och är otroligt vältränad. Vet inte hur många timmar vi svettats tillsammans över åren. I perioder så var det nästan så att jag undrade om nåt hänt om hon någon gång inte var anmäld. Mia har en så skön attityd och det är kul att skenet bedrar lite med henne. Hon är alltid så soft och gör inte så mycket väsen av sig, sen när själva träningen drar igång så är hon som en maskin. Jag instruerade ju främst kampsportsinspirerade pass och det drog ju till sig en och annan ung man med hävdningsbesvär. Ingen hade ont av dem men visst var det kul att se dem få spö av Mia, hehe. Hon stod alltid längst i planka, längst i jägarställning, hon slog hårdast på mittsarna och gjorde flest burpees. Hon svettades som Lill-Babs men utöver det så såg hon alltid så oberörd ut, till skillnad från killarna som jag ibland fick hämta papperskorgen till så att de kunde spy. Good times! Och nu tränar vi på samma ställe igen! Jättekul.

Nu blir det shake och dusch och mys på soffan! /K

 

4 kommentarer

  1. Oh shit, jag kommer ihåg de passen. Man fick stå stilla ibland och bara andas för att man inte skulle typ dö av utmattning. Good times 🥊🤼‍♀️

  2. Kan inte tänka mig en bättre kombo än Mia Hult och Katta Ek💜 Och tänk att ni båda tränar på Fabriken nu😍🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *