The Oaks på Rosa bandet-gala

Idag stod Wincent redo för rep när jag kom innanför dörren; vi har lärt oss den hårda vägen att när det ska kvällsrepas så måste det göras direkt… det går inte att sätta sig ner och äta lite och tro att det ska bli något rep efter det. Och nej, vi brukar inte rigga i vardagsrummet men just nu har vi nya prylar och de måste såklart testköras lite innan det är skarpt läge på lördag, då vi spelar i Dädesjö kyrka.

Om Wincent bestämde så skulle vardagsrummet alltid se ut så här. Men det gör han ju inte.
Varmt välkomna!

Idag har jag kastat en massa saker på jobbet. En av nackdelarna med att köpa en befintlig verksamhet är att det kommer med en massa prylar (läs skräp som ingen orkat sortera ut/köra till tippen) på köpet, och det tar ofta tid innan du vet vad du behöver och vad du kan kasta. I helgen följde mamma med mig och hjälpte mig att rensa rejält, och idag fortsatte jag på egen hand. Tyvärr har jag en alltför liten bil för att smidigt kunna ta vad som helst till återvinningen, men som tur är så är Karolina på jobbet lika glad i att kasta grejer som jag – OCH hon har en stor bil! Så vi baxade ut bl a en garderob och några minuter senare skickade hon det här:

Underbart!

Egentligen är jag så trött på detta rensande som min generation ständigt håller på med, vi bara köper och köper och så lägger vi vår lediga tid på att organisera förvaring och/eller rensa. På jobbet är jag dock oskyldig, snål som jag är så köps inget onödigt in, hehe! /K

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *