Jobba hemifrån och Step-up på Träningsfabriken

God förmiddag, idag så jobbar jag hemifrån. Just nu håller jag på med butikens kvalitetscertifiering, jag har 3 av 27 moduler kvar att göra klart innan vi är redo för granskning. Eftersom vår kvalitetsnorm grundar sig på svensk lag för verksamhet inom hälsa/sjukvård så går det inte bara att slarva igenom utan allt måste verkligen vara korrekt och då är det skönt att kunna sitta hemma och jobba ostört.

Kaffe är såklart ett måste! Just kaffemuggar är något som jag gärna köper när jag reser, jag tycker att det är ett kul sätt att minnas. Just den här köpte jag när jag och Wincent körde till Borlänge och kollade på Dozer. Good times!

Jag är stel och konstig i benen idag men det är inte så märkligt för igår tränade jag Step-up på Träningsfabriken. Det var Emma Wigg som var instruktör och ni kan läsa om när hon och jag sågs sist här https://gastblogg.maqt.se/2019/06/13/lappinjektioner-och-emma-wigg-och-tidiga-mornar/

För er som inte har tränat step-up nån gång så går man alltså upp och ner på en låda en miljon gånger på lite olika sätt. Man kan ställa in lådan i tre olika höjder, och givetvis är det jobbigare ju högre lådan är. Jag satte den på mellanläget som jag “alltid gjort”… men det var ett stort misstag! Räknade efter att det var mer än 15 år sen jag tränade step sist, troligen på Idrottskliniken runt millennieskiftet. Men det går ju liksom inte att avbryta när man väl börjat och sänka till det lägsta, det finns inte på kartan. Och det är alltså den envisheten som jag betalar för idag med väldigt stela ben. Men kul hade jag! Pulsen rusade och rumpan brände och tiden gick väldigt fort.

Ha en skön lill-lördag! /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *