IKEA + Värnamo = verkligen inte sant

Blä, idag är jag riktigt måndagssur! För det första är jag ledig, och egentligen finns det väl saker jag hellre gör än kör till jobbet och skruvar IKEA-möbler, men IKEA kan inte erbjuda monteringsservice i Värnamo och då får det bli så här. Jag körde till IKEA igår och spanade in det jag behövde, och smidigt nog så fanns det en stapel med skåp uppmonterad och klar, som passade mig. Bredvid kunde man ta en lapp där alla delar i exemplet fanns med, hyllplats och allt, bara att plocka – perfekt! Trodde jag…

Blev så glad när jag bara kunde ta en sån här och plocka!
Jag rullade glatt in mina paket från bilen och såg fram emot hur fint det skulle bli.

När jag monterat ihop alla skåpen så börjar jag leta. Hur sätter man ihop dem då? Alltså på höjden? Leta leta bland alla kartonger, har det gömt sig några beslag nånstans? Nej. Googlar och då visar det sig att beslagen säljs SEPARAT. Fanns inte med på listan, utan jag skulle liksom räknat ut det själv att allt var inkluderat förutom beslagen som håller ihop skiten. Och som Yvonne på jobbet sa, egentligen borde jag ringa och få dem skickade till mig utan att behöva betala för frakten.. men jag är INTE på humör för att sitta i telefonkö och sen jiddra med nån säljare över beslag som kostar 50 spänn. Jag hade velat ha dem NU och det kommer de ju inte att kunna lösa. Så jag gick in på deras hemsida och beställde beslagen och så får väl skåpen stå där de står tills det som fattas behagar dyka upp.

Kommer inte längre nu… fortsättning följer.

Jag hoppas innerligt att du har en bättre dag! /K

 

4 kommentarer

    1. Jag läste nånstans att hjärtinfarkter är överrepresenterade just vid telefonkö. Jag blev inte förvånad.

  1. Skriv en nyanserad kort version på deras FB som tips så kan de justera OCH du kanske får en fin present på posten / En som inte vet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *