Bellybuster sätter Växjö på coolkartan!

Idag är det minsann inte vilken fredag som helst utan idag släpptes Bellybusters fullängdare “When the morning comes” på Spotify och jag spricker nästan av stolthet. Jag lyssnade på den från början till slut när jag körde till jobbet imorse, och blev lite förvånad när jag helt plötsligt hörde min egen röst..! Alltså jag minns ju att jag var med och testade lite olika körer men man vet ju aldrig vad som är kvar på en skiva när alla inblandade gjort sitt. Skivan är mixad och mastrad av ingen mindre än Machine, som egentligen heter Gene Freeman och är en etablerad amerikansk storproducent. Det är egentligen helt otroligt att han valde att tacka ja till Bellybusters förfrågan om man ser till hans meritlista som du hittar här: https://en.wikipedia.org/wiki/Machine_(producer)

Stiliga pojkar som numera är i väldigt gott sällskap!

Machine bor i Austin, Texas så hela samarbetet har skett på distans via Skype och otaliga mail. Jag och Wincent har pratat om att det vore väldigt kul att åka dit och hälsa på honom, jag har ju dessutom en bekant som också bor i Austin så det kunde ju vara en kul resa.

Machine har ju bl a producerat ett band som heter Clutch, och vi lyssnar en hel del på Clutch hemma. Det känns jättecoolt att jag är gift med en som jobbat med en som jobbat med Clutch liksom! Inte alls långsökt. När Bellybuster försynt hörde av sig så visade det sig att Machine gärna jobbar med indieband med jämna mellanrum, så länge han tycker att de är bra. Han gillade Bellybuster direkt och de fick betala hans “indie-taxa” som är betydligt lägre än när etablerade band anlitar honom.

Om du missat att de släppte en video i samband med den första singelreleasen så kan du beundra den här:

Vilken låt gillar du bäst från plattan? /K

PS vinn en Bellybuster-tisha! Allt du behöver göra är att lista ut vilken av låtarna som jag körar på, och skriva det i kommentarsfältet nedan. Försten som skriver rätt svar vinner!

 

17 kommentarer

    1. Yes, det är rätt! Grattis till dig som vinner en tischa! Skicka postadress till mig och vilken storlek du vill ha (S-XXL) så kommer den på posten! 😀

  1. Gud vad fina ord! Vi är glada att du är med, vi kallar det grädde på moset 😍 Så fint att minnena är sparade här nu så vi själva vet i framtiden hur det gick till! 😎🙏🏼

    1. Alltså just nu är nog “Out of sight” bäst på typ alla sätt. Tycker att det är ett så gött stomp, och Tomas låter svinbra.

  2. Gratulerar till hela bandet och unge Martin för grymt bra låtar!
    Sprider med glädje runt den här supertalangen bland kollegor
    /Akif 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *