Skrapa rutorna och Smaskig färdigrätt och Massage

Inatt slog vädret om på allvar och imorse var det kallt i huset när vi gick upp. Dags att skruva lite på elementen..! Vi bor ju i ett tegelhus så det tar lite tid att värma upp, man får vara försiktig så att man inte vrider upp värmen för mycket utan ta det pö om pö.

Inte min favoritvy nej.

Jag har känt mig väldigt trött de sista veckorna, jag misstänker att det inte bara är jag som känner så när det går mot vinter. Det är segt att komma iväg på kvällarna när det är mörkt ute och jag har faktiskt stunder när jag nästan fasar inför den långa, mörka vintern. Har aldrig varit en person som åker på charter men det kanske är dags att börja? Men medan jag funderar på det så finns det en sak som alltid funkar när man inte mår tiptop – massage! Jag går hos Anna på Annas hälsobyrå http://www.annashalsobyra.se/ och jag älskar att man kan boka tid på nätet hos henne! Har ni några andra tips när det känns tungt inför vintern?

Nu ska jag strax avnjuta den här goda lunchen som är riktigt smaskig för att vara en färdigrätt! Wincent köpte den till mig på tåget upp till Stockholm sist, och jag blev jätteglad när jag hittade den på Konsum igår. Ovanligt med en färdigrätt som man inte måste krydda själv – det är lite sting i den precis som den är!

Nom nom!

Ha en skön lill-lördag hörrni! /K

 

 

 

 

 

6 kommentarer

  1. Jag blir oftast lite latare på senhösten och tar mer tid för vila. Och så tullar jag inte på träningen. Det brukar funka fint för känna sig fortsatt pigg trots mörker.

    1. Ja det är härligt. Jag brukade springa på mornarna, kanske dags att ta upp det igen. Ingen musik eller podd i lurar utan du kör tyst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *