Bellybuster-vinnare och Happy Halloween!

Stort grattis till signaturen “Luffe” som klurade ut att jag körar på Bellybusters låt “Too far gone to save”! Det är det sista spåret på deras fantastiska album som du kan läsa mer om här: https://katarinaek.maqt.se/2019/10/25/bellybuster-satter-vaxjo-pa-coolkartan/

Tishan kommer på posten!

Igår eldade jag i spiskassetten hemma för första gången den här hösten. Det var så SKÖNT! Det är verkligen vardagslyx, att tända en brasa när det är ruggigt. Det fanns en öppen spis i huset när vi flyttade in men det är ju ingen mening att elda i den om man inte gillar att anstränga sig för ingenting. Men så investerade vi i en kassett och det kan jag verkligen rekommendera! Värt vartenda krona.

Idag är det Halloween! Firar ni? Jag hade säkert gjort det om vi haft barn men utan barn känns det lite avslaget. Dessutom verkar så många förvirrade över vilken dag som gäller men det är alltså den siste oktober varje år oavsett veckodag. De barn som kommer och ringer på hos oss ikväll kommer att få godis, men vi har inte pyntat trädgården eller så.

Jag bodde ju i USA en släng i slutet av 90-talet och en kompis till mig som bor kvar där skickade lite bilder från mitt gamla neighbourhood! Nästan vilken företeelse som helst blir ju häftig när så många går all-in samtidigt!

Den sista är min favorit, ser obehagligt levande ut…! Ha en skön torsdag hörrni. Snart är det helg! /K

 

6 kommentarer

  1. Shit…hur hinner folk med?!? En miljon ballonger och pumpor och grejer. Jag hinner knappt ta hand om min personliga hygien!! 😂

  2. Spiskassett är helt otroligt myspys! Förutom den härliga känslan framför kassetten värmer den ju dessutom hela övervåningen. Bra jobbat av Luffe förresten. Vem är det? Var det en chansning, eller lyckades din röst titta fram alldeles särskilt i låten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *