Champagne och IKEA och FREDAG

Igår föreslog Wincent att vi skulle dricka champagne till middagen. Varför då undrar jag – men så kom jag på att det var ju den siste oktober! Wincent och jag har ett system där vi alltid har en flaska champagne på kylning. När som helst när det finns något att fira så korkar man upp den! Och har det inte funnits något att fira under månaden så kan man fira att månaden är slut. Så det gjorde vi alltså igår! Låter kanske lite deppigt men tvärtom, stämningen var mycket god.

Älskar dessa fotlösa vinglas från Orrefors, Multitumblers kallas de och man kan ofta fynda andrahandssortering i Kosta.

Minns ni den här oredan?

Jag blev nästan lite orimligt glad när jag kunde hämta dessa på macken igår, jag skulle hinna montera klart innan helgen!

Kolla så fint det blev!

IKEA, allt är förlåtet!

Ha en fin Allahelgonahelg hörrni! Jag skickar en särskild tanke till dig som har färsk sorg och ska tända ljus på kyrkogården imorgon. Tiden läker inte alla sår men det kommer inte alltid att kännas så tungt som det gör just nu, jag lovar. /K

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *