Core-träning och Alla helgons dag

Godmorgon! Idag startade jag dagen med ett core-pass på Träningsfabriken. Core är ju en väldigt speciell typ av träning på så vis att det är omöjligt att göra den rolig. Det är liksom sit-ups och plankor i olika varianter och jag kände efter några minuter att jag kanske inte ska starta min dag med core-pass fler gånger, utan ta det senare på dan isåfall när jag ändå är mer desillusionerad. Imorgon bitti blir det spinning istället och det känns betydligt roligare!

I lördags var det ju Alla helgons dag och det är lite av en favorit för mig. Jag tycker att det är något så fantastiskt fint med alla som går och tänder ljus på kyrkogården samtidigt. De som förlorat någon för många år sen, eller kanske t.o.m aldrig träffat den vars grav de besöker, blandas med de som har akut sorg och fortfarande funderar på hur i hela världen de ska orka leva vidare med ett hjärta som gått itu. Det går ju såklart inte att se vem som är vem men vetskapen är fin tycker jag.

Jag och Wincent började kvällen med middag och konsert på Konserthuset, sen drog vi en liten gravturné tills vi betat av våra nära och kära. Vi har ingen anhörig som begravts på Minneslunden vid Skogslyckans kyrka men det är så fint där så vi gick ett varv ändå.

Minneslunden vid Skogslyckans kyrka. Det syns inte på bilden men i mitten är det ett litet vattenfall som porlar.

När man ser alla ljus, och tänker på att varje enskilt ljus är någon som saknar någon, så känns det jävligt tungt faktiskt. Men om man istället tänker att varje enskilt ljus står för kärlek och omtanke, och det är ljus i såna mängder, ja då svindlar det. /K

 

6 kommentarer

  1. I det tunga och fina måste jag fråga hur du kan tycka att spinning är roligare än NÅGOT annat över huvud taget. Det är det tråkigaste jag vet tätt följt av löpning 🤢

    1. Haha! För det är ju till MUSIK Beo!! Jag kan pressa mig hur långt som helst ifall musiken är bra eller om någon slår mig!

        1. Alltså, nej. Stenhård untz untz räddar mycket men inte Core. Det är hopplöst. Men jag gillar hur du tänker, glaset är halvfullt och allt det där 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *