Spinning i ottan och Själsdödande pappersarbete

Godmorgon! När klockan ringde vid 5.45 för att jag skulle åka och träna så hoppades en ganska stor del av mig att det var någon som skämtade. Men tyvärr! Det var bara att stiga upp och jag var tacksam över att jag lagt fram kläder kvällen innan så att det bara var att glida i dem och åka till Träningsfabriken. Väl där så hade spinning-instruktören Elin Persson Telehagen dämpat belysningen och tänt lite levande ljus och smög runt och frågade hur vi mådde och påminde om att inte köra på för hårt om vi sovit eller ätit dåligt. En tjej hade hunnit förlägga sina nycklar på de få metrarna från entrén till spinningsalen, och jag blev full i skratt när jag såg att tjejen framför mig hade tagit på sig byxorna ut och in, haha! Hon hade tvättrådslappar mitt på ena skinkan som svajade så glatt när hon stod upp och cyklade. När passet var slut så tackade jag henne för detta, det var en uppiggande syn. Hon garvade och sa att hon haft en söm som skavt hela passet och nu fattade hon varför! Sen när jag själv skulle hoppa in i duschen hemma så insåg jag att jag glömt ta av mig pulsklockan… trots att det var typ det sista instruktören sa innan vi skildes åt, glöm nu inte klockan… ja hjälp! Det är ändå skönt att det inte bara är jag som behöver lite tid för att vakna ordentligt på morgonen.

Idag jobbar jag hemifrån och jag hade så mycket hellre åkt till butiken istället… jag har ganska mycket pappersarbete att göra som är SÅ TRÅKIGT. Alltså allt pappersarbete är inte tråkigt men just detta är själsdödande och det kommer att bli en pärs. Jag kör min gamla strategi sen universitetet – en timme jobb, tjugo minuter kolla på nåt kul på Netflix. Trägen vinner!

När man jobbar hemifrån kan man se ut hur man vill och man kan säga att jag utnyttjar det faktum till max.

 

Gott te och tända ljus krävs en dag som denna!

Jaja sluta bläng på mig lilla pulsklocka! Du ska få åka hem idag, jag får svänga förbi Träningsfabriken med dig lite senare. Jag hoppas att det inte är Catrin som står i receptionen när jag kommer för hon kommer att skratta ihjäl sig eftersom jag hade så roligt åt alla förvirrade människor imorse, hehe! /K

 

4 kommentarer

    1. Jag har fått dem av Esther! Jag fick två stycken och valde idag dem som enligt uppgift skulle vara uppiggande 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *