Annas hälsobyrå och Kommunikation på jobbet och Nu kom snön

Godmorgon! För er som undrar så överlevde jag pappersarbetet igår, jag fick allt gjort och det gick snabbare än jag trott (är det inte ofta så när man gått och skjutit på något jobbigt och äntligen sätter igång?). När jag var klar så hade jag en massagetid bokad hos Anna på Annas hälsobyrå, och med tanke på hur ont formrullen gör när jag kör Mobility på Träningsfabriken så bad jag Anna att koncentrera sig på mina ben. Det kändes direkt när jag gick därifrån att det var en bra idé! För oss som går och står mycket på jobbet så bör såklart benen få lite extra kärlek. I perioder kör jag stödstrumpor, jag tycker att det är jättegött. Står du och går mycket på jobbet? Har du några knep för att hålla ben och fötter pigga? Dela gärna med dig!

Anna har en hund som heter Zvinta, när hon precis hämtat Zvinta så var hon ibland med på jobbet men numera är hon på hunddagis när Anna jobbar. Jag tycker att Zvintas porträtt som hänger i lokalen är otroligt roligt! Är man inte på gott humör när man går dit så blir man, liksom.

Anna Ulvskog med prinsessan Zvinta på väggen.

Anna är dock inte bara massör utan kan även anlitas för utbildning på ledarskap, kommunikation och rent allmänt när det sker stora förändringar på en arbetsplats och många tycker att det är jobbigt. Hon är en fena på att se saker nyktert skulle jag säga, och hon är precis som jag ett fan av personligt ansvar. Om du inte trivs på jobbet så är det inte alltid någon annans fel, ibland är det kanske bara du som inte är där du borde vara – och det inkluderar givetvis även chefen. Anna har löst många spända situationer på många arbetsplatser genom att förbättra kommunikationen mellan berörda parter och jag kan verkligen rekommendera henne både för sånt, men såklart även för massage! Om du vill se allt hon har att erbjuda så hittar du henne här: http://www.annashalsobyra.se/

Och nu kom snön! Tack gode Gud för dubbdäck och fyrhjulsdrift. Jag kör ju 13 mil om dan och visst är det så att bilpendling på vintern är tungt jämfört med på sommaren, men med rätt bil och rätt glasögon (filterglas gör så oerhört stor skillnad när det är mulet/mörkt väder) så går allt! /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *