Ärtmos och Sodastream och Pepsi

  1. Igår tänkte jag göra ärtpesto för första gången i mitt liv, men jag kom av mig lite på vägen. För det första så tyckte jag att det verkade vara mycket jobb för lite pesto, så jag kokade en hel påse ärtor. Sen skulle jag ju egentligen spola dem kalla när de var klara, men jag tänkte att nu när jag har så mycket ärtor så gör jag någon typ av ärtmos istället! Så jag mixade alltså nykokta ärtor med valnötter, parmesanost, basilika, salt och peppar. Och nej, det blev inte alls äckligt! Serverades till oxfilé (ej fabriksdjur) och ett glas rött.

Och igår dök äntligen vår nya Sodastream upp! Sodastream ägs av Pepsi vad jag förstår, och nu kan man göra egen Pepsi Max hemma. Eftersom Wincent är glad i just Pepsi Max så tänkte jag att det vore fantastiskt fiffigt om vi kunde göra vår egen istället för att släpa hem läsken från affären, och sen släpa tillbaka flaskorna för pant igen. Jag känner redan hur bördan av alla i-landsproblem lättar!

Dock så följde det med en flaska soda mix i vanlig Pepsi… och den kommer diabetes-Wincent inte att vilja dricka upp.

Vill du ha den? Skriv en kommentar isåfall – först till kvarn! /K

 

12 kommentarer

    1. Jo jag köpte på mig en massa sodamix i Ullared men inte själva Sodastreamern, den beställde jag på nätet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *