Julbord med bästa gänget

Vojne vojne idag är jag allt lite seg…! Igår var det dags för det årliga julbordet med jobbet. Och på Specsavers i Värnamo jobbar inga surpuppor utan när det är fest så är det FEST! Jag är jätteglad över att vi är ett gäng där ingen behöver hålla garden uppe utan man kan dricka lite och bli lite fånig och ingen ser ner på en för det. Och som vi skrattade! Har ont i kinderna idag..!

 

Team Värnamo! Från vänster Therese, Ulrika, Yvonne och jag. Karolina längst fram är flitigaste och bästa fotografen!

Vi började på jobbet med ett glas bubbel, och jag fick en jättefin julblomma att ta med hem.

Väldigt strategiskt av dem att ge mig denna just igår, jag har nämligen utsikt över den när jag alldeles strax ska räkna ut hur stor julbonus de ska få, hehe.

För tredje året i rad så åt vi julbord på Gummifabriken i Värnamo, de har ett bra koncept så vi återkommer inte av ren lathet. Maten är god, underhållningen är helt ok och något som jag uppskattar är att de alltid har gott om personal och servicen är verkligen exemplarisk på alla sätt! De har olika dryckespaket till maten och föregående år så har alla fått välja vad de vill ha men i år så orkade jag inte med den logistiken utan tog det största till alla, hehe. Jag drack nog inte upp hälften av allt som serverades och känner mig väldigt vuxen. Eller så var dryckespaketet gigantiskt, det känns lite oklart så här dagen efter.

Scenen i bakgrunden, temat igår var Las Vegas och jag tror att vi sjöng med högst av alla..!
Karolina var precis som jag mycket nöjd med sommelierens val av vin.

..och helt ärligt, är det inte väldigt onödigt att söla ner snapsglas när snapsen kommer i perfekta små portionsflaskor? Jag och Karolina är överens om att Hallands fläder är bäst!

Therese ser väldigt städad ut, låt er inte luras säger jag bara..!
Jag och Ulrika får till våra duck faces riktigt bra!
Jag har massor med foton på Yvonne som är betydligt bättre än det här men det känns inte som att de gör sig på en blogg..! Vilken partyprissa! Senare på kvällen så dukade de av och gjorde plats för dansgolv och Yvonne ÄGDE!
Sista drinkbiljetten!

Vilken kväll! Den lever jag på länge. Nu är det dags att bokföra lite, men jag gör det med ett leende på läpparna! Är så tacksam på så många nivåer och det är en härlig känsla! /K

 

6 kommentarer

  1. Hallands fläder är bäst!!
    Åå Den där drink biljetten hahaha den har inget slut 🤣
    Vi är ett härligt gäng 🌟 så himla roligt vi har åå vilken härlig kväll vi hade igår! 🥂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *