Ruborg på Dirty Dick’s Saloon i Jönköping

Igår kväll så drog jag och Wincent hastigt och lustigt till Jönköping för att kolla när Ruborg spelade!

Det var väldigt mysigt men som ni ser lite svårt att få till bra bilder!

Han spelade på Dirty Dick’s Saloon i Jönköping, ett ställe som jag hört talas om men aldrig besökt.

Massor med fina detaljer att titta på, som de här sadelstolarna.

Vi började med att käka lite cowboymat, och sen började själva konserten som var SVINBRA. Jag vet att just det här gänget inte haft obegränsat med tid att repa ihop sig på, men av det märktes inte ett spår. Tajt och tungt med både intron och avslut som satt (det är oftast där det märks om man repat för lite!). Ruborg har alltså precis släppt sin platta “In it for the long haul” som han och Wincent producerat tillsammans, och eftersom jag lyssnat på den flitigt så var det så roligt att äntligen se honom live – och så är han ÄNNU bättre live än på skiva! Precis som det ska vara.

Stolt producent!
Johan Ruborg och Wincent Ek.

Tack till Dirty Dick’s för en fantastisk kväll! Jag har en känsla av att vi kommer tillbaka, om det blir som akt eller som publik ska jag låta vara osagt! /K

 

5 kommentarer

  1. Haha, sen var ju Dirty Dicks ett skönt ställe. Gillar ju att bära både hatt och kåbbojsarattribut som boots, snygga skjortor och sådant. Är väldans glad att man gick all in och tog på sig finstassen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *