All inclusive med rumpnissar

Nu har jag och mamma äntligen landat på Teneriffa! Detta är min första All inclusive-resa någonsin, och egentligen är jag lite tveksam till det konceptet om man inte reser med barn, men jag tänkte att jag ger det en chans.

Flygresan gick bra, de flesta av oss skulle till samma ställe och man kan väl säga att jag drog ner medelåldern rätt så rejält, och det märktes direkt. Det finns nämligen en grej som är väldigt signifikativt för old people, och det är att de tenderar att upprepa allt. Många gånger. När planet landat så sa kaptenen att vi måste stanna ombord tills bussarna kommer som ska ta oss till terminalen, och då var det plötsligt som att vara omgiven av rumpnissar, men istället för “Vaffö gör hon på detta viset? Vaffö då?” så hördes det ett sorl som aldrig tog slut av “Ska det komma bussar? Ser du nån buss? Vi behöver nog två bussar? När kommer bussen?”. Detta i kombo med ett hängande ut i fönstren, för givetvis så var det uteslutet att sitta ner i sitt säte tills det faktiskt var dags att kliva av… ja hjälp. Mamma har redan kommit på att om hon vill göra något under vår resa som inte jag vill göra, så är det bara att hota med att bjuda in några av rumpnissarna på vårt rum för en långdrink, haha!

Men nu är det ju ingen rumpnisse jag reser med utan mamma Berit som är hur cool som helst. Vi skippade välkomstmötet med rumpnissefrågor och drack oss raskt lite halvpackade och hoppade i poolen istället!

Bleka och i lätt chock av allt solljus

Här är utsikten från vår balkong:

Som ni ser är det ingen trängsel vid poolen, det uppskattar jag!

 

Kvällssol

Och nu tänker ni kanske “stackars Wincent som inte fick följa med” men det går ingen nöd på honom. Han är på branschmässan NAMM i Los Angeles och delar rum hela veckan med sin kompis Björn så de kommer att ha hur kul som helst. Eller tycker ni att de ser lidande ut?

Björn Englén och Wincent nånstans i LA

Vi hörs! /K

 

8 kommentarer

  1. Underbart! Fnissar lite hysteriskt åt rumpnissarna! Jag kommer nog att bli sån! Än sålänge är jag cool och klappar inte när planet landar men… vem vet! 😎😂😂😂

  2. Waow! Tänk om du blir tillvand med all-inklusive- konceptet,.,! Kan aldrig resa på annat sätt då… så härligt ni kommer att ha det. Enjoy!

    1. Det ÄR nice med all inclusive men jag är alldeles för svag för upptäcksfärder när jag reser för att detta ska bli en vana ☺️

  3. Sitter på Hollywood Blvd, dricker kaffe och skrattar så jag guppar åt rumpnissarna. Kan se o hörs dem framför mig 😂 Själv är jag lika blek, och lika chockad över solen. Hade glömt hur den såg ut!

  4. Hahaha!!! Så solen finns alltså på riktigt!?
    Ha det nu riktigt gött, ser underbart ut. Vilken fin utsikt från balkongen. 😎🌴

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *