Strandpromenad och starka drinkar och 241 gäller tydligen även hummer

Idag har vi spanat in strandpromenaden här på Teneriffa, det var otroligt skönt att gå längs havet där det fläktar lite i värmen! Och när det blev dags för lunch så var jag så nöjd för jag älskar paella och jag älskar hummer och så hade de ett ställe där man kunde beställa paella MED hummer..! Lyckan är gjord.

Man vet att det blir bra när de rullar ut ett eget bord till maten, hehe!

Servitören lade upp maten åt oss, väldigt tjusigt.

Det smakade fantastiskt och vi njöt av maten, drinkarna, värmen, brisen, musiken… en riktig toppendag.  Och när notan kom och vi insåg att priset för maten i menyn var för TVÅ personer och inte per person, ja då hade glädjeyran inga gränser för smålänningarna! Och jag kan rapportera att de inte snålar med spriten i drinkarna trots att det är billigt, så när vi skulle gå så var vi allt lite “på pickalurven” som mamma säger. Det är backigt här och det var lite tungt ett tag när vi skulle lämna strandpromenaden och dra oss hemåt hotellet.

Somliga är käckare än andra, haha!

Jag har ju oftast min fitbit på mig och jag kan rapportera att de där dagliga 10 000 stegen inte är någon utmaning för oss, och så är det ju oftast när man är på semester, man går och går och går! Kanske därför vi sover som stockar här? /K

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *