Yoga på Träningsfabriken och impulsinköp och solsken

Igår inledde jag min söndag med yoga på Träningsfabriken! De har haft en tillfällig lokal medan de byggt om så det var spännande att äntligen få tillgång till yogasalen. Jag var nöjd med att konstatera att det inte finns speglar därinne, det är det bästa med att ha ett rum där man bara yogar och inte har andra gruppträningspass. Vår hjärna är ju konstruerad att reagera på rörelser i periferin (det är därför det är så distraherande att ha tv:n igång i bakgrunden när du försöker att föra ett samtal med någon) så det hjälper inte precis med koncentrationen när det finns speglar och alla rörelser blir dubbla… skönt att slippa dem!

Yogainstruktören Martina Lennartsson!

Det kändes lite fattigt först när vi började att värma upp med tanke på att det faktiskt bara är ett par veckor sedan jag yogade på en takterass på Teneriffa… svårt att inte längta tillbaka. Men sen kom jag igång och solen gassade genom fönstret och jag hade några moments där när jag blundade och kände solen värma i ansiktet precis som på semestern.

Det är inte så ofta jag är nöjd med att ha solen rätt i nyllet när jag tränar men jag gillar att blunda när jag yogar och då är det jätteskönt!

Det var ett jättegött pass där jag både blev trött och mjuk, och när jag låg och slappnade av på slutet så kom det liksom en insikt till mig, jag kan ju det här. Alltså, jag yogar så oregelbundet för jag får inte ihop passen så ofta med mina arbetstider, men varje gång jag får till det så tänker jag att jag mår så väl av det och jag skulle vilja ha mer. Och jag har ju yogat jättemycket i mina dar, jag kan ju solhälsningar och krigare och trianglar och alla grunderna, det sitter i muskelminnet. Varför yogar jag inte på egen hand hemma längre? Så jag körde direkt från Träningsfabriken upp till Stadium när vi var klara, och köpte en fräsch yogamatta och klossar som jag bara ska ha hemma. Nu klarar jag mig själv när jag måste!

Tack för knuffen Martina!

Vi hade det lugnt och skönt i yogasalen men i den övriga Träningsfabriken var det fullt ös! Den här synen mötte mig när jag kom ut ur salen:

Jag vet inte riktigt vad som pågår här, men målarfärg, pussel, något spillt och diverse barntillbehör? Är det någon som har koll på var barnen är?

Som ni ser på bilden så är den ena lite mer glad än den andra. Det beror på att en part tagit sovmorgon, och den andra parten var inte helt med på att detta var bästa dagen för det. Personligen så röstar jag alltid på snooze, hehe! Och så är jag så tacksam över att jag får träna där man kan komma som man är, på riktigt. Vissa dagar har man fått en perfekt start och andra dagar så blir det som det blir! Gott så. /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *