Dubbelspinning på Träningsfabriken och löjrom och min snygga svägerska

Idag så fick jag en flygande start på Träningsfabriken genom att köra 90 minuter spinning! Det låter mycket när ett vanligt pass är 45 minuter, men konstigt nog är det inte särskilt mycket jobbigare att cykla lika mycket till. Jag tycker alltid att all träning är jobbigast innan jag blivit riktigt varm och kommit igång och svettas ordentligt, när jag väl kommit över den tröskeln så är jag uthållig!

Erika Johansson instruerade första halvan, sen tog Jonny Fransén vid. Goingar!

Vid något tillfälle så hoppade Erika av cykeln och gick runt och kollade läget, så att alla mådde bra och så. Det var någon riktigt bra elektronisk låt med fet bas just då, och jag som alltid får hålla igen när det är bra musik för att inte rusa i puls, blev oerhört nöjd när hon rätt som det är säger “ja nu är det 2 minuter kvar på den här låten, antingen så håller ni ett öga på pulsklockan – eller så skiter ni i den och bara kör!” Moahhahaha! Jag sket fett i pulsklockan! Älskar att cykla som en galning om musiken är rätt!

Sen var jag bjuden på en riktigt flott söndagslunch hemma hos min kompis Andy, han har nämligen kommit över äkta löjrom från Kalix! Och jag äter glatt all möjlig rom och tycker att det är jättegott, även tångrom, men visst var den här löjrommen i en helt annan klass än den man hittar i butik! Oj vad gott det var! Smakexplosion!

Löjrommen serverades med smörstekt briochebröd, smetana och rödlök. Jag och Andy brukar alltid äta den förrätten när vi är på PM:s bistro och han nailade den! PM fast hemma!

Och till “varmrätt” fick jag råbiff, också en stor favorit för mig. När jag tänker efter så gillar jag verkligen råa grejer, iallafall för att vara svenne.

Alla de rätta tillbehören! Kapris, senap, rödlök, rödbetor, pepparrot och en äggula.

Den här helgen har verkligen gått fort, jag känner mig nästan lite lurad. Men dagarna går ju så fort och snart är det helg igen. Nästa helg fyller min svägerska år, och apropå det så måste jag bara visa hur snygg hon är i sina nya Balmain-bågar:

Perfekta till henne eller hur?? Du hittar givetvis bågarna på Specsavers, artikelnr 30735231. /K

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *