Mitt liv som porrfilmsmanus och jag städar så gärna

Idag är jag inte på jobbet utan jag är hemma för att släppa in både rörmokaren och sotaren. När jag berättade det för Wincent så frågade han “är det Lasse som kommer? Som en jäkla porrfilm haha!” och anledningen till att han sa så är att Lasse är en riktig hunk! Jag vet inte hur era rörmokare ser ut men vår ser ut så här:

Jag lärde känna Lasse för många år sen på Växjö titans (http://titans.se/), där jag var instruktör i kickboxning och han i thaiboxning (en typ av kickboxning). Jag förhörde mig om hur det var med frun och knattarna, och han upplyste mig om att “knattarna” numera är 25 respektive 27 år gamla… hjälp vad tiden går. Vi saknar bägge kampsportandet men det är inte så lätt att få ihop egenföretagande med att träna en sport, där man är så beroende av att träna tillsammans med andra. Men vem vet, vi kanske syns igen i ringen som pensionärer??

Anledningen till att jag mailade Lasse är att det varit lite trögt i golvbrunnen i badrummet, ska man tappa ur ett bad så tar det hundra år. Men det fixade han raskt! Ner med en tunn fjädervajer och sen skruva upp proppen, som verkade bestå av – tandtråd?? Stort mysterium hur den hamnat där!

Ja jag är en sån där jobbig person som hänger över axeln – jag tycker nämligen att det är jätteintressant! Jag började plugga till elektriker en gång i tiden och hade absolut kunnat tänka mig rörmokeri också!

Behöver du också en riktigt bra rörmokare så hittar du honom här https://www.bergmansvvs.eu/ . Nu ska jag städa lite i badrummet och se om jag kan vädra ut den inte så angenäma doften som uppstår när man skruvar upp proppar i rör. För övrigt så tycker jag att alla som klagar på att få städa efter hantverkare är idioter. Jag känner lite att man får bestämma sig – vill du att de ska koncentrera sig på att lösa ditt problem, eller vill du att de ska koncentrera sig på att inte skita ner? Det går liksom inte att få båda. Hos oss får hantverkare alltid springa ut och in med skor på osv, det är kärt besvär att städa upp när de är klara.

Nu är det dags att preppa inför sotaren! Jag ska bl a bära ut stegen som önskat. Ha en bra lill-lördag! /K

 

 

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *