Grattis till Renée – på fler plan än ett!

I samband med Bellybusters releaseparty för sitt nya album “When the morning comes” så tävlade jag ut en biljett till Sweden Rock Festival 2020! Den tävlingen är avgjord nu och vinnaren är… Renée Håkansson från Kalmar!

Nej Renée inte en chans att jag klipper bort att du inte bara har Rituals på hyllan, utan även goaste doften! Den scruben är min bästa!

Tävlingen avgjordes genom röstning – och Renée fick MÅNGA GÅNGER fler röster än den som kom tvåa..! Hon bad ett gäng kompisar gå in och rösta och hon trodde aldrig att det skulle bli ett sånt gensvar… men jag gissar att hon är en rätt så bra kompis själv med tanke på hur många som ställde upp när det var skarpt läge. Det var underbart att se hur rösterna smattrade in!

Vi ska inte gå in på detaljer men Renée har haft det väldigt tufft en period så jag tycker att det känns jättekul att just hon vann! Hon och hennes söner är riktiga rockers och jag ser fram emot att träffa dem allihop på någon Bellybuster-spelning framöver.

Ha en skön lördagkväll allihop, och var rädd om dina kompisar! Du vet aldrig när du behöver dem, hehe! /K

 

 

8 kommentarer

  1. Är sååååå tacksam för denna härliga vinst. Underbart!!! Stort bamse TACK 🤘🥰🤘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *