Mys i solen och Quorn och att kissa i duschen

Hej på er, nu sitter jag här med rosiga kinder efter att först gått runt sjön och sen suttit ute och druckit kaffe. Vilket underbart väder vi har!

Jo, även feministsubbor skrattar ibland!

Jag gick alltså runt sjön med min goda vän Anna och efter det så drog vi till Luxan och fikade. Som vanligt när vi ses så avhandlades diverse politiska frågor; vi har för det mesta samma mål men är oftast oense om hur vi bäst tar oss dit. Ämnen som avhandlades var bl a föräldraförsäkringen och glasögonbidrag för barn, men vi pratade också om lite roligare grejer som IBS-mage och ätstörningar, hehe! Anna är klok som men bok och tyvärr ses vi för sällan. Vi lär  av varandra, idag t ex fick jag lära mig saker om föräldraförsäkringen som jag inte visste, och hon fick lära sig att det finns ett antal fördelar med att kissa i duschen: https://www.littlethings.com/peeing-in-the-shower/4

Efter detta berikande möte så gled jag hem för att styra upp lite lunch, jag fyndade nämligen i kort-datumhyllan igår!

Med lite olja, purjolök och vitlök fick de här bryna till sig i stekpannan och det blev såå gott!

Och så lite grönsallad till, nom nom!

Nu ska jag montera ihop ett litet bord som jag köpte på Mio igår. Tålamod är ju inte min starka sida så wish me luck! /K

 

2 kommentarer

  1. Med tanke på ev förestående toalettpapperkris borde staten kanske gå ut m en uppmaning till hela svenska folket att kissa i duschen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *