Kris och paletter, nu är det tuffa tider

Hej på er, long time no hear. Det känns på ett sätt oerhört avslaget att blogga just nu men samtidigt så tror jag verkligen att det är viktigt att vi upprätthåller rutiner så gott det går genom denna kris, både som samhälle och som individer. Det kan ju ta många månader (år?) innan vi är på banan igen så det funkar ju liksom inte att lägga sig ner och lipa tills viruset dragit förbi. Jag är precis som de allra flesta djupt påverkad på ett personligt plan av Covid-19:s framfart, men jag har inget att tillföra på ämnet hur vi bekämpar det, så jag kommer inte att skriva om det. Jag har några få högskolepoäng i mikrobiologi och immunologi men jag tror att de som jobbar på Folkhälsomyndigheten har några fler, hehe! Så jag gör som de säger punkt slut.

Så med det sagt – hit kan du alltid komma för att drömma dig bort en liten stund! Och vad gör vi när vi behöver drömma oss bort? Jo vi sminkar oss såklart! Bästa tidsfördrivet. Idag har jag testat en ny palett som jag klickade hem för ett tag sen. Det är alltid spännande att använda en palett för första gången för man vet inte hur färgerna ser ut på huden, så ibland blir det jättefult innan man fått testa lite. Men idag hade jag lite tur och det blev helt ok på första försöket! Blev dock lite vasst med svart eyeliner, ska köra lila nästa gång. Vad tycker ni, är jag pretty in pink?

När man försöker att visa upp sitt ögonsmink och le samtidigt, haha! Ser ut som en riktig fåntratt men jag bjuder på det.

Detta häringa var paletten jag använde, Bloodlust från Jeffree Star Cosmetics.

Och ja, den är klädd med sammet..! Tyvärr är sån här fin paketering helt wastad på mig, jag vill att saker ska vara praktiska när jag sminkar mig och många paletter idag är allt annat än det tyvärr.

Och här kan ni se vilka färger jag använt:

Som alla hans paletter så får denna godkänt av mig redan, färgerna har mycket pigment och är lättblendade. Mycket fall-out med de som glittrar men jag tror faktiskt inte att det går att göra något åt för alla märken har lite samma problem.

Nu ska jag ge mig ut och njuta av solen lite! Jag önskar dig en skön lördag. /K

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *