Grönt är skönt och Specsavers i Växjö och Giving people

God eftermiddag på er! Idag jobbar både jag och Wincent hemifrån, och det kan låta lite trixigt men jag skulle säga att vi är väldigt bra på det. Han sitter på undervåningen och jag på övervåningen. Eftersom vi båda sitter i diverse digitala möten så är det viktigt att vi inte stör varandra och hittills har det gått bra. Han har bara varit uppe tio minuter för att trycka i sig lite lunch, och sen försvann han igen.

Och ni vet ju nu – när jag inte ska köra till jobbet och träffa kunder så är det läge för fler sminkexperiment! Idag testade jag en ny palett, och faktiskt ett helt nytt märke för mig, som jag köpte för ett tag sen med fet rabatt. Jag köper inte gärna produkter från för mig okända märken som inte uttryckligen är rekommenderade av någon jag litar på, men här var det så bra pris så att jag gjorde ett undantag:

“Enchanted mysteries” jo jag tackar. Ta inte i så du kräks, hehe! Linda Hallberg heter själva märket.

Och när man öppnar den så ser den ut så här:

Idag har jag testat den vita och den gröna skuggan. Höll på att bli en nakenbild där i spegeln men jag såg det innan jag postade, hehe! Jag har nämligen svårt att sminka mig utan att få en massa smink på kläderna så jag står oftast i underkläder och klär på mig när jag är klar.

Jag passade även på att testa den här pennan som också köpts till vrakpris:

En s.k. “anti-precision” eyeliner, och det är precis vad det låter som. Det är en mjuk penna med tjock spets som ger tjocka, lite suddiga linjer för en smoky effect! Märket heter numera KVD Vegan Beauty (Kat Von D som det står på pennan är det gamla namnet på märket, därav vrakpriset, de rear ut allt med gamla loggan).

Och så här blev resultatet!

Har ett nude-läppstift på mig men det syns inte på fotot. Ser otroligt mesigt ut utan läppar!

Jag tyckte ärligt talat att paletten var sådär! Inte på långa vägar så hög pigmentering som jag är van vid och jag skulle inte rekommendera någon att köpa den till ordinarie pris. Till slut så gav jag upp att applicera med borstar och körde med fingrarna istället, det funkade betydligt bättre men jag tycker nog att skuggor SKA kunna appliceras med borstar av den som vill…

Sen får jag lite förfrågningar om synundersökningar just nu i min Specsaversbutik i Värnamo, av Växjöbor..! När jag sagt att de såklart är väldigt välkomna till mig, men försiktigt undrat varför de vill köra ända till Värnamo, så har det framkommit att de trott att Växjöbutiken fortfarande är under renovering, men så är det INTE! Specsavers i Växjö har öppet på Storgatan igen som vanligt och du bokar också tid som vanligt på http://www.specsavers.se, och för den som tillhör riskgrupp så rekommenderar jag att du ringer 0470 – 391 40 för då hjälper de dig att boka en tid när butiken endast är öppen för riskgrupper. Om du tillhör riskgrupp och vill till Specsavers i Värnamo så ringer du 0370 – 472 10 för att boka en tid.

Och så här fint blev det efter renoveringen!

Samma adress som förut, vid Willans park.
Tidigare var ju receptionen in till vänster om ni minns, men nu är det bara att knalla rakt fram när man kommer in.
Även väntrummet har fått sig ett rejält lyft och är mycket mysigare nu om du frågar mig!
och så här ser de nya produktställen ut! Lätt att hitta det man söker.

Men sen finns ju Specsavers inte bara på byn numera, utan även på Grand Samarkand! Butiken ligger mot Maxi, ni vet där i gången mittemot hälsokostbutiken? Och så här liten och söt är den:

Eller så himla liten är den inte, den har två undersökningsrum och det är inte så litet i vår bransch. Men jämfört med citybutiken är den liten och söt, hehe!

Nu ska jag strax åka till Kvantum en sväng, vi har ju valt att inte hamstra så vi måste fortfarande fylla på kylskåpet med jämna mellanrum. Idag ska jag också köpa lite tvål, schampo och tandkräm och skicka det till en barnfamilj som just nu står utan. Kontakten har som vanligt förmedlats av Giving people och om du också är intresserad av att hjälpa till, eller behöver hjälp själv, så hittar du dem här: https://givingpeople.se/

Jag önskar dig en bra vecka! /K

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *