Pallkragar och Peter Lejon och året som brann inne

Nu är första steget mot min pallkragsodling taget! Jag har lagt ut en krage i trädgården och tänker att den får ligga där åtminstone några dagar så att jag känner mig nöjd med positionen innan jag börjar fylla den, för sen känns det ju rätt kört att ångra sig och försöka att flytta den…

 

Ja detta ser ju inte mycket ut för världen..! Det gäller att ha fantasi, hehe.

Idag har jag varit ute på landet en sväng, jag har nämligen varit och köpt ännu en tavla. Det var min fb-vän Peter Lejon som lade ut en bild på den nyligen och jag slog till på impuls! Vi har en tavla i vardagsrummet som jag verkligen gillar, men den är ganska dyster och jag har tänkt ett tag att den skulle behöva ta en paus i förrådet, jag behöver inte deppiga motiv på väggarna just nu. Så när jag såg denna så tänkte jag direkt att den får ta dysterkvistens plats!

Underbara färger! Konstnär Peter Lejon.

Jag och Peter har varit vänner på facebook i flera år men aldrig träffats förrän idag. Vi är absolut inte överens om allting jämt men jag har ändå så ofta känt att vi delar nåt slags grundperspektiv på världen, och han har verkat så sympatisk. Och ibland har jag fel i sånt såklart men jag var inte förvånad när en slät kopp kaffe förvandlades till en 2,5-timmars diskussion om allt och ingenting! Jo, han är precis så sympatisk som jag föreställt mig och det är alltid kul att diskutera med någon som har så lätt för att se saker från olika vinklar. Sen var det givetvis lite konstigt att inte kunna ta i hand och hälsa normalt när man träffas för första gången, och vi drack vårt kaffe utomhus på behörigt avstånd från varandra. Vi hade iallafall tur med vädret!

Vi pratade lite om 2020, om planer som vi haft men som avblåsts. Jag berättade om den här rea-lådan som jag såg sist jag var nere på byn:

Vi struntar i 2020 och siktar på 2021…

Min egen kalender som brukar vara fullproppad är rätt så tom just nu. Det är övervägande tråkigt för det är så roliga saker som ställts in, men det finns också en liten lättnad i att slå upp kalendern och se alla ouppbokade helger och jag försöker att fokusera på den känslan. /K

 

2 kommentarer

  1. Ja, en ren kalender har varit sällsynt de senaste åren! Förvalta luckorna väl med så lite som möjligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *