Peter fixade biffen och tjockistips och Khloe Kardashian är inte så dum

Vår gräsklippare lade av häromdagen, den fick väl en alltför stor chock över att dras ut i solen efter att ha spenderat vintern i ide. Och när jag kollade runt efter någon som kan laga den, så hade många verkstäder flera veckors väntetid… inte konstigt men jag kände att det funkar inte när gräset växer så det knakar. Så jag slängde ut en efterlysning på facebook och fick flera napp direkt av vänner som ville hjälpa till. Stort tack för det! Raskt kunde klipparen lämnas in hos Peter på Metronik Autoteknik som ligger på Smedjegatan, bara några hundra meter ifrån vårt hus.

Redan idag fick jag ett sms där Peter meddelade att den var klar för hämtning!

Varför hjälpa till med att lyfta in den i bilen när man kan fotografera istället?
Peter är stark som en björn så han behöver ingen hjälp! Och, blir han inte stiligare för varje år som går? Jag vet inte om det beror på att det klär honom att bli gubbe, eller om jag tycker det för att jag själv blivit tant. Hmm..!

Och när man jobbar i trädgården så måste man ha kläder som är praktiska och bekväma. Som ni kanske minns så gillar jag Stadiums eget märke Soc (soc särring!). Jag tycker att de kläderna är väldigt prisvärda, och passformen är superb för dig som drar större storlekar. Och nu när sommaren är på gång så vill jag slå ett slag för dessa shorts: https://www.stadium.se/sport/traning/traningsklader/302005101/soc.w-pocket-shorts.black

De sitter som en smäck och jag ÄLSKAR fickorna! Telefonen ligger trygg där om du behöver vara nåbar och/eller vill lyssna på något i lurar när du tränar eller krälar runt i trädgården. På hemsidan finns de bara upp till XL men jag undrar om inte Soc alltid finns upp till XXL om man väljer att handla i butik..? Ja jag vet inte. Jag beställde mina på nätet och jag har XL men jag hade säkert kunnat pressa ner mig i L om jag velat, de är väldigt stretchiga.

Och nu tänker du kanske “men får hon inte camel toe i såna shorts när hon är så fet” och jo, det får jag, i alla tights. Men jag säger som Khloe Kardashian, “if you can see it, it’s my gift to you!”. Det är en sak att dölja vissa kroppsdelar när man är ute bland folk och en helt annan att behöva låtsas som att de inte existerar alls..! Det är liksom ingen som kräver att män i tajta byxor ska se ut som Ken mellan benen så varför skulle jag behöva se ut som Barbie? /K

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *