Dubbelbubbel och skaldjurslåda

Vi brukar handla på ICA Kvantum på Norremark, det är en lagom stor butik och personalen där är väldigt kunnig och trevlig. Och i veckan kunde man läsa på facebook att de skulle göra skaldjurslådor i fiskdisken..! Jag beställde raskt en och tänkte att den blir bra att liksom fira in långhelgen med. Och som ni vet så ser Wincent och jag till att dricka lite champagne vid något tillfälle varje månad, antingen för att fira nåt eller för att gaska upp oss med, när det inte finns något att fira. Så när jag berättade för Wincent om skaldjurslådan så tänkte vi såklart att det kommer att bli topp med ett glas bubbel till detta!

Och här kommer vi nu till något som är lite signifikativt för just oss, Wincent och jag är nämligen djupt engagerade i våra respektive jobb och sidoprojekt. Hus och hem – not so much. Min bil skulle t ex just nu behöva en rejäl städning, vår trädgård ser ut som hej kom och hjälp mig. Vi är inga stjärnor på att källsortera och vi kommer aldrig ihåg om det är vartannat eller vart tredje år som vi måste ringa sotaren – och vi minns aldrig när han var här sist heller. Men vissa saker kommer vi ihåg! Igår när jag kom hem så hade vi båda varit på Systemet och köpt bubbel, hehe!

Man måste prioritera vad man lägger sin minneskapacitet på! Nu har vi varsin halva ifall skaldjuren kräva detta.

Och här är själva lådan, nybakat bröd följde med också.

Havskräftor och räkor! I de fyrkantiga burkarna är det sparrispannacotta och såserna är aioli och sauce verte (vad det nu är).

Vad ska du äta ikväll? Blir det nåt speciellt eller är du trött och sleten och kommer att mula i dig vad du hittar? Oavsett vilket så önskar jag dig en trevlig Kristi himmelfärdshelg. /K

 

 

4 kommentarer

    1. Men hallå du känner mig väl bättre än så?? Fanns massa gott utanför bild som jag GIVETVIS köpte till 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *